(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitnodiging zondag 16 september – Woonevent Nieuwegein

Woonevent Nieuwegein

Kom en beleef het woonevent Nieuwegein!

bron: Uw Duurzame Installateur

Bezoek op 16 september de Living Space Experience in De Woonindustrie in Nieuwegein. Bezoek dit Slimme Huis met alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huisautomatisering.
Maak je huis ook slim, kom kijken en ervaren wat er mogelijk is.
De Woonindustrie in Nieuwegein doet voor u de deuren open, normaal alleen voor detaillisten, maar op zondag 16 september ben je welkom om meer dan 30.000 m2 wooninspiratie te ervaren.
Schrijf je in via onderstaande link en ontvang een stopcontact met usb-aansluiting helemaal gratis! page.uwduurzameinstallateur.nl/wooninspiratie


Wij staan voor je klaar!

Uw Slimme Huis – Living Space Experience, woonevent Nieuwegein

In de Living Space Experience ervaar je zelf het comfort en de veiligheid van een slim huis. Verlichting, verwarming, gordijnen en beveiliging kunt u eenvoudig besturen met een paneel aan de muur, je smartphone of tablet.
Naast een heel ingericht huis waar u alles kunt ervaren heeft de Living Space Experience ook een ingericht kantoor, een hotel- en een zorgkamer. In deze zorgkamer kan je ervaren hoe ouderen veilig en comfortabel langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Wat kunt u verwachten van het Woonevent op 16 september

Meer dan 125 interieurfabrikanten staan voor u klaar om u te inspireren. Normaal gesproken is de Woonindustrie alleen geopend op maandag en voor detaillisten, maar nu heeft u ook de kans om een kijkje te nemen. Zondag 16 september ben je van 10.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom.

Van Design tot comfort:

Zodra je binnenkomt gaat er een nieuwe wereld voor u open. Alle fabrikanten laten de mooiste en innovatiefste collecties en noviteiten zien. Niet alleen stoelen, tafels en banken, maar ook verlichting, accessoires en natuurlijk alles voor een slim huis.

Advies en informatie:

Op zondag 16 september staat ons team klaar bij de Living Space Experience om je te adviseren over de mogelijkheden voor een slim huis of over langer thuis wonen voor ouderen. Niet alleen kunnen we je adviseren, maar ook onze specialisten zijn aanwezig die het bij je kunnen installeren. Wij gaan verder dan advies!


Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!