(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verlichting

Noodverlichting specialist

Noodverlichting specialist Aalsmeer, Amsterdam en omgeving

P. Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer die voor diverse bedrijven en kantoren in de regio Noord Holland noodverlichting levert en aanlegt.

Noodverlichting bij bedrijven

P. Hoekwater B.V. biedt u een compleet pakket noodverlichting. Zeker als u nog niet weet wat voor noodverlichting u nodig heeft en welke mogelijkheden wij bieden, geven wij u graag gericht verlichtingsadvies. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw wensen, maar kijken ook naar een noodverlichtingsplan volgens de normen die binnen uw bedrijf gelden. De juiste noodverlichting op de juiste plaatsen is een veilig idee voor als het nodig is.

Laat de juiste noodverlichting aanleggen door P. Hoekwater B.V. Uw noodverlichting specialist.

Noodverlichting en de wettelijke voorschriften

Noodverlichting en de wettelijke voorschriften

Bij het aanleggen en controleren van noodverlichting, houden wij rekening met bepaalde wettelijke voorschriften, bouweisen en de technische mogelijkheden. Het gaat niet alleen om een groen bordje boven de vluchtdeur, het is juist de verlichting die mensen naar de uitgang leidt. Als erkend vakspecialist in verlichting, weten wij precies hoe wij op de juiste manier noodverlichting moeten aanleggen.

Het belang van een noodverlichting plan

Het belang van een noodverlichting plan

Met een speciaal noodverlichting plan, worden de risico’s van uw bedrijfspand in kaart gebracht. Daarbij worden alle uitgangen bekeken. Het noodverlichting plan maakt duidelijk waar er noodverlichting moet komen. Daarbij kan paniek verminderd worden door ‘anti paniek verlichting’ en de juiste vluchtwegverlichting, zodat bij nood alle aanwezigen naar de uitgangen worden geleid en veilig de weg naar buiten kunnen vinden.

Controleer jaarlijks uw noodverlichting

Controleer jaarlijks uw noodverlichting

U bent als bedrijf wettelijk verplicht om jaarlijks de noodverlichting te laten controleren. U riskeert een boete of intrekking van uw vergunning als blijkt dat dit niet in orde is. Ook bij incidenten en calamiteiten wordt achteraf onderzocht of de noodverlichting bij u in orde was.

Aan het juiste adres

Noodverlichting aanvragen?

Wilt u noodverlichting aanleggen, laten vervangen of controleren? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan.

Gerelateerde informatie

Wist u dat u als bedrijf verplicht bent om de noodverlichting in uw bedrijfspand of kantoor te onderhouden? Hoekwater B.V. levert en installeert led noodverlichting, nooduitgang borden en kan bij u noodverlichting aansluiten.

P. Hoekwater B.V. draagt het keurmerk noodverlichting specialist. Hierbij staan wij garant voor veilige en vakkundige noodverlichting bij de levering en installatie van verschillende soorten noodverlichting en vluchtwegverlichting.

Led noodverlichting kunt bij Hoekwater B.V. kopen, waarbij u ook voor een noodbord en vluchtwegverlichting kunt besparen op uw energiekosten voor verlichting. Wij weten hoe!

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!