(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verlichting

Verlichtingadvies en service

Lichtadvies en lichtplan laten maken

Als elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer, zijn wij ook adviseurs op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het aanbrengen van energiezuinige verlichting. Door onze brede expertise kunnen wij voor elk bedrijfspand, kantoor, werkruimte of werkplek aan huis een passende oplossing voor energiezuinige verlichting installeren. Wij denken graag met u mee en waar mogelijk zullen wij altijd een voorstel doen waar u energiekosten mee kunt besparen.

P. Hoekwater B.V. is gespecialiseerd in verlichting. Onze verlichtingsadviseur geeft u graag het juiste advies voor het aanleggen, renoveren of vernieuwen van de verlichting binnen uw bedrijf of bij u thuis.

Vraag de verlichtingsadviseur van P. Hoekwater B.V. om vrijblijvend advies!

Lichtadvies en speciale wensen

Lichtadvies en speciale wensen

Heeft u lichtadvies nodig over een apart lichtontwerp, maar u weet niet of dit mogelijk is? U kunt ons altijd bellen om gratis advies over een specifiek lichtontwerp. Desgewenst komen wij bij u langs en gaan wij het pand of de ruimte bekijken, zodat wij kunnen zien of op welke manier uw wensen of speciaal lichtontwerp uitgevoerd kunnen worden. Wij kijken altijd naar budgetvriendelijke mogelijkheden en bieden de beste prijs-kwaliteit verhouding voor kantoorverlichting.

Energiezuinige LED verlichting-hoekwaterb.v

Energiezuinige LED verlichting

Vindt u het tijd worden om uw oude en huidige verlichting aan te passen naar led verlichting? Daar kunt u uw energiekosten behoorlijk mee omlaag brengen en dit levert op korte termijn gelijk verlichtingsbesparing op. De energiekosten zijn meestal toch een grote kostenpost binnen bedrijven. Wij denken daarom graag met u mee en komen met een passend voorstel om led verlichting aan te brengen. Dit kan eerst gedeeltelijk zijn bij veel gebruikte kantoorruimtes, maar ook voor buitenverlichting en andere soorten verlichting.

Tijd voor een goed verlichtingsadvies?

Heeft u vragen over verlichting of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een maatwerkgericht verlichtingsadvies? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gerelateerde informatie

U wilt besparen op licht en stroom? Wij zijn net als u dol op een lage energierekening. Wij leggen u graag uit hoe LED verlichting uw energierekening omlaag kan brengen.

Veel bedrijven, kantoren en woningen zijn overgegaan op LED verlichting. Overweegt u om uw huidige verlichting te veranderen in LED verlichting? Ontdek gelijk welke voordelen dit heeft.

Wilt u overstappen naar LED verlichting voor uw bedrijf, kantoor of in uw woning? Wat heeft u nodig? Wij kunnen samen met u hiervoor een verlichtingsplan opstellen

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!