Verlichtingadvies en service

Verlichtingadvies
Klik om te delen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

P. Hoekwater B.V. is gespecialiseerd in verlichting. Onze verlichtingsadviseur geeft u graag het juiste advies voor het aanleggen, renoveren of vernieuwen van de verlichting binnen uw bedrijf of bij u thuis.

Vraag de verlichtingsadviseur van P. Hoekwater B.V. om vrijblijvend advies!

Lichtadvies en lichtplan laten maken

Als elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer, zijn wij ook adviseurs op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het aanbrengen van energiezuinige verlichting. Door onze brede expertise kunnen wij voor elk bedrijfspand, kantoor, werkruimte of werkplek aan huis een passende oplossing voor energiezuinige verlichting installeren. Wij denken graag met u mee en waar mogelijk zullen wij altijd een voorstel doen waar u energiekosten mee kunt besparen.

verlichting-icon

Lichtadvies en speciale wensen

Heeft u lichtadvies nodig over een apart lichtontwerp, maar u weet niet of dit mogelijk is? U kunt ons altijd bellen om gratis advies over een specifiek lichtontwerp. Desgewenst komen wij bij u langs en gaan wij het pand of de ruimte bekijken, zodat wij kunnen zien of op welke manier uw wensen of speciaal lichtontwerp uitgevoerd kunnen worden. Wij kijken altijd naar budgetvriendelijke mogelijkheden en bieden de beste prijs-kwaliteit verhouding voor kantoorverlichting.

reduce

Energiezuinige LED verlichting

Vindt u het tijd worden om uw oude en huidige verlichting aan te passen naar led verlichting? Daar kunt u uw energiekosten behoorlijk mee omlaag brengen en dit levert op korte termijn gelijk verlichtingsbesparing op. De energiekosten zijn meestal toch een grote kostenpost binnen bedrijven. Wij denken daarom graag met u mee en komen met een passend voorstel om led verlichting aan te brengen. Dit kan eerst gedeeltelijk zijn bij veel gebruikte kantoorruimtes, maar ook voor buitenverlichting en andere soorten verlichting.

Tijd voor een goed verlichtingsadvies?

Heeft u vragen over verlichting of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een maatwerkgericht verlichtingsadvies? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

  Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.

  Gerelateerde informatie

  Ga ook voor een lage energierekening

  U wilt besparen op licht en stroom? Wij zijn net als u dol op een lage energierekening. Wij leggen u graag uit hoe LED verlichting uw energierekening omlaag kan brengen.

  Overgaan op LED verlichting

  Veel bedrijven, kantoren en woningen zijn overgegaan op LED verlichting. Overweegt u om uw huidige verlichting te veranderen in LED verlichting? Ontdek gelijk welke voordelen dit heeft.

  Verlichtingspecialist

  De verlichtingsspecialist staat voor u klaar!

  Wilt u overstappen naar LED verlichting voor uw bedrijf, kantoor of in uw woning? Wat heeft u nodig? Wij kunnen samen met u hiervoor een verlichtingsplan opstellen

  Chat openen
  Direct in contact komen? Klik dan hier!
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u van dienst zijn!