8 voordelen van LED-verlichting voor uw bedrijf

LED-verlichting in kantoren
Klik om te delen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

led-verlichtingLED-verlichting is intussen het alternatief van de energieverslindende gloeilamp en de TL buis. LED-verlichting kan ook bij uw bedrijf worden geplaatst. Zo is het uitstekend geschikt in kantoren maar ook als terreinverlichting, in openbare gebouwen, winkels & showrooms en in de horeca. LED-verlichting gaat veel langer mee dan gewone verlichting, waardoor u op de lange termijn geld bespaart. Bij deze duurzame oplossing kan de energiebesparing oplopen tot meer dan 80%.

LED-verlichting is prettiger en gezonder

Uit onderzoek blijkt dat professionele LED-verlichting voor een prettiger en gezonder werkklimaat zorgt: er is minder warmteontwikkeling, er zijn geen storende schaduwen of flikkeringen. Het beeldscherm kijken is rustiger, er is daglichtervaring, er zijn minder hoofdpijnklachten en zorgt voor minder vermoeidheid en betere concentratie.

8 voordelen LED-verlichting:

  •  Veel lager energie verbruik: led-verlichting verbruikt tot 90% minder energie dan de gloeilamp en 50% minder dan een spaarlamp of TL buis. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.
  •  Minder CO2: Gebruik van LED-verlichting is een rechtstreekse vermindering van de CO2-uitstoot.
  •  Geen chemisch afval: TL-verlichting en spaarlampen bevatten stoffen (waaronder kwik) waardoor ze als chemisch afval moeten worden verwerkt. Dit is een verborgen (energie)kostenpost.
  • Zeer lange levensduur: een led-armatuur gaat afhankelijk van de toepassing 15.000 tot 65.000 uur mee.
  •  Weinig warmteontwikkeling: led zet veel meer energie in licht om dan de traditionele verlichting. Hierdoor ontstaat er minder. Daarom is LED geschikt voor veel verschillende toepassingen.
  • Solide: LED-verlichting is zeer sterk. De hoogte van de temperatuur, schokken, trillen of vallen, er is weinig wat de werking van de lamp beïnvloedt.
  • Bundeling van licht: LED verlichting kan het licht gericht uitstralen, het is stuurbaar in elke gewenste richting.
  •  Schakelen: LED kent geen verlies bij frequent in- en uitschakelen en komt in enkele milliseconden op volle kracht.

Het gebruik van LED-verlichting is een goede toepassing voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) binnen uw bedrijf.

 

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!