(0297) 324260
Search
Close this search box.

Duurzame energie

Energiezuinige LED verlichting

Energiezuinige LED verlichting

Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer dat zich onder meer bezig houdt met energiezuinige LED verlichting. Hoe meer u zich bewust wordt van de mogelijke besparing van energiezuinige verlichting op uw energierekening, hoe beter dit voor uw portemonnee is. Daar doet u het milieu ook een plezier mee.

Bespaar op uw energierekening met energiezuinige verlichting

Led verlichting: de 8 voordelen

 • Veel lager energie verbruik: LED verlichting verbruikt tot 90% minder energie dan de gloeilamp en 50% minder dan een spaarlamp of TL buis. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.
 • Minder CO2: Gebruik van LED verlichting is een rechtstreekse vermindering van de CO2-uitstoot.
 • Geen chemisch afval: TL-verlichting en spaarlampen bevatten stoffen (waaronder kwik) waardoor ze als chemisch afval moeten worden verwerkt. Dit is een verborgen (energie)kostenpost.
 • Zeer lange levensduur: een LED-armatuur gaat afhankelijk van de toepassing 15.000 tot 65.000 uur mee.
 • Weinig warmteontwikkeling: LED verlichting zet veel meer energie in licht om dan traditionele verlichting. Hierdoor ontstaat er minder warmte. Daarom is LED geschikt voor veel verschillende toepassingen.
 • Solide: LED verlichting is zeer sterk. De hoogte van de temperatuur, schokken, trillen of vallen; er is weinig wat de werking van de lamp beïnvloedt.
 • Bundeling van licht: LED verlichting kan het licht gericht uitstralen, het is stuurbaar in elke gewenste richting.
 • Schakelen: LED verlichting kent geen verlies bij frequent in- en uitschakelen en komt in enkele milliseconden op volle kracht.

Energiezuinige LED verlichting iets voor u?

Neem contact op met P.Hoekwater B.V. voor vrijblijvend advies over LED verlichting is uw kantoor, bedrijfspand of woning.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij P. Hoekwater B.V. centraal. Als duurzame installateur zijn wij ons sterk bewust van duurzaam besparen en duurzame energie inzetten voor woning, bedrijf en kantoor. Energiezuinige verlichting speelt bij ons dan ook een grote rol, waarbij wij zelf als voorbeeld ook alleen maar energiezuinige led verlichting gebruiken. Daar leggen wij als maatschappelijk verantwoord ondernemer u graag alles over uit.

Verlichtingbesparing met LED verlichting

Bij veel bedrijven en huishoudens neemt de verlichting ongeveer 40% in van het totale energieverbruik. Daar kunt u als bedrijf of particulier flink op besparen. Vervang nu uw oude verlichting en neem hiervoor energiezuinige LED verlichting. Als duurzame installateur LED verlichting, geven wij u ook graag het juiste verlichtingsadvies,zodat wij samen kunnen kijken in welke ruimtes de verlichting moeten worden vervangen en welk soort LED verlichting hier aangebracht moet worden.

Energiezuinige verlichting: de mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om op verlichting te besparen en te kiezen voor energiezuinige verlichting. Denk bijvoorbeeld aan:

 • LED verlichting
 • Het vervangen van gloeilampen
 • Het optimaal gebruik maken van daglicht
 • Daglichtafhankelijke regeling voor kantoren en bedrijven
 • Energiezuinige armaturen
 • Aanwezigheidsdetectie

Energiezuinige verlichting aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden met energiezuinige verlichting voor uw bedrijf, kantoor, hotel, horecagelegenheid of binnen uw eigen huis? Laat ons een goed verlichting advies uitbrengen om de verlichtingsbesparing ook bij uw bedrijf of woning door te voeren. U zult dat zeker merken aan uw energierekening!

Gerelateerde informatie

Bespaar tot wel 90 procent ook op uw energiekosten met LED verlichting. Laat uw duurzame installateur voor u berekenen hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Kies voor led keukenverlichting, led verlichting woonkamer, thuiskantoor, badkamer of led tuinverlichting. Wij adviseren u graag hoe u een lagere energierekening kunt krijgen.

Laat nu LED verlichting aansluiten en vervang uw oude verlichting door energiezuinige LED verlichting. Voor zowel bedrijven als particulieren levert dit directe kostenbesparing op.

Laatste nieuws

Groepenkast en energietransitie
Blog

Ga zorgvuldig met de groepenkast om

bron: Installatie Journaal auteur: Marion de Graaff Dennis van der Meij maakte lange tijd solar-opbrengstberekeningen voor particulieren, breidde dat uit met engineering voor de zakelijke

Lees meer...

LED verlichting

Waarom investeren in kwaliteitsvolle LED verlichting de lange termijn wint In de context van bedrijfshalverlichting staat duurzaamheid vaak hoog op de agenda. Het is een

Lees meer...

Lockout en Tagout

Lockout en Tagout: Hoe verschillen ze en waarom is dit belangrijk? In de wereld van industrie en onderhoud is veiligheid een topprioriteit. Eén van de

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!