(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzame energie

Laadpaal kopen

Laadpaal kopen bij Hoekwater B.V. uw duurzame installateur

Hoekwater B.V. levert en installeert laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Elektrisch rijden wordt nu door de overheid erg aangemoedigd. Overweegt u een elektrische auto of wilt u graag een laadpaal kopen? Met een laadpaal thuis of bij uw bedrijf, kunt u op elk gewenst moment uw elektrische auto opladen.

Steeds meer oplaadpunten voor uw elektrische auto. Wij leggen deze graag voor u aan

Oplaadpunten bij uw bedrijf aanleggen

Oplaadpunten bij uw bedrijf aanleggen

Steeds meer bedrijven laten oplaadpunten of  laadpalen bij hun bedrijfspand aanleggen. P. Hoekwater B.V. is als elektrotechnisch installateur ook gespecialiseerd in oplaadpunten aanleggen in regio Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn, maar ook verder in regio Noord Holland. Voor uw personeel of klanten die een elektrische auto rijden of gaan kopen, is het duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord. En het is een goede reden om een oplaadpunt elektrische auto bij uw bedrijf te laten aanleggen.

Oplaadpalen thuis

Oplaadpalen thuis

Heeft u onlangs een elektrische auto gekocht of bent u voornemens om een elektrische auto te kopen, dan heeft u natuurlijk ook een oplaadpaal thuis nodig. U zet uw auto dan ’s nachts aan de oplaadpaal en kunt u ’s morgens zonder problemen gelijk wegrijden. Ook zijn er steeds meer centrale gelegenheden, bedrijven en parkeerterreinen die oplaadpunten installeren voor autobezitters die hun auto daar tijdelijk parkeren en willen opladen.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische auto

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische auto?

Dit is mede afhankelijk hoe leeg de accu van de elektrische auto is. Bij een thuis laadpaal en een 220-V aansluiting, duurt het ongeveer 8 uur. Voor een centraal gelegen oplaadpunt duurt het opladen één tot twee uur. Een snel laadpaal langs de snelweg, kan uw auto al in maximaal 30 minuten opladen. Het snel opladen van een elektrische auto hangt echter wel van het type auto en accu af.

Laadpaal kopen met subsidie

Bent u van plan om een laadpaal te kopen? Pak dan uw voordeel met de beschikbare subsidies die er zijn. Onze experts geven u vrijblijvend advies welke laadpaal het beste past in uw situatie, zowel aan particulieren als bedrijven. Het beste is om zowel thuis als op uw bedrijf een laadpaal te laten installeren voor een elektrische auto. Op deze manier is uw elektrische auto altijd voldoende opgeladen. Wilt u snel contact? Bel dan naar (0297) 324260 en krijg direct een van onze experts aan de telefoon. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Welke oplaadpunten zijn er?

P. Hoekwater B.V. installeert oplaadpunten bij bedrijven, parkeerplaatsen, centrale gelegenheden en bij particulieren thuis. Wij werken met de volgende laadpunten:

  • MENNEKES Homecharger

Vrijblijvend en gratis advies of Offerte aanvragen?

Vul uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn partner van:

Gerelateerde informatie

Laat nu een laadpaal thuis installeren voor uw elektrische auto opladen. Als duurzame installateur leveren en installeren wij laadpalen tegen een scherpe prijs.

Een laadpaal kopen geeft u de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij bedrijven, of kies voor een laadpaal thuis met uw eigen elektrische laadpaal voor de deur.

In dit artikel meer nieuws over de toename van elektrisch rijden in Nederland. Welke landen leggen in de komende jaren de verkoop van benzine en dieselauto’s aan banden?

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!