Laadpaal kopen

Opladen elektrische auto oplaadpaal

Hoekwater B.V. levert en installeert laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Elektrisch rijden wordt nu door de overheid erg aangemoedigd. Overweegt u een elektrische auto of wilt u graag een laadpaal kopen? Met een laadpaal thuis of bij uw bedrijf, kunt u op elk gewenst moment uw elektrische auto opladen.

Steeds meer oplaadpunten voor uw elektrische auto. Wij leggen deze graag voor u aan.

Opladen elektrische auto oplaadpaal

Oplaadpunten bij uw bedrijf aanleggen

Steeds meer bedrijven laten oplaadpunten of  laadpalen bij hun bedrijfspand aanleggen. P. Hoekwater B.V. is als elektrotechnisch installateur ook gespecialiseerd in oplaadpunten aanleggen in regio Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn, maar ook verder in regio Noord Holland. Voor uw personeel of klanten die een elektrische auto rijden, is het natuurlijk, ook met oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, een goed initiatief om een oplaadpunt elektrische auto bij uw bedrijf te laten aanleggen.

Oplaadpalen thuis

Heeft u onlangs een elektrische auto gekocht of bent u voornemens om een elektrische auto te kopen, dan heeft u natuurlijk ook een oplaadpaal thuis nodig. U zet uw auto dan ’s nachts aan de oplaadpaal en kunt u ’s morgens zonder problemen gelijk wegrijden. Ook zijn er steeds meer centrale gelegenheden, bedrijven en parkeerterreinen die oplaadpunten installeren voor autobezitters die hun auto daar tijdelijk parkeren en willen opladen.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische auto?

Dit is mede afhankelijk hoe leeg de accu van de elektrische auto is. Bij een thuis laadpaal en een 220-V aansluiting, duurt het ongeveer 8 uur. Bij een centraal gelegen oplaadpunt één tot twee uur. Bij een snel laadpaal langs de snelweg, kan het ook in maximaal 30 minuten. Het snel opladen van een elektrische auto hangt echter wel van het type auto en accu af.

Welke oplaadpunten zijn er?

P. Hoekwater B.V. installeert oplaadpunten bij bedrijven, parkeerplaatsen, centrale gelegenheden en bij particulieren thuis. Wij werken met de volgende laadpunten:

  • MENNEKES Homecharger

Wij zijn partner van:

EV-Box_Logo_NW

 

Oplaadpunt elektrische auto aanvragen?

Wilt u graag één of meerdere oplaadpunten voor uw elektrische auto aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.

Gerelateerde informatie

Laadpaal thuis installeren

Laat nu een laadpaal thuis installeren voor uw elektrische auto opladen. Als duurzame installateur leveren en installeren wij laadpalen tegen een scherpe prijs.

Zonnepanelen en oplaadpunten

Laadpaal kopen voor bedrijf of particulier

Een laadpaal kopen geeft u de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij bedrijven, of kies voor een laadpaal thuis met uw eigen elektrische laadpaal voor de deur.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is de trend van nu

In dit artikel meer nieuws over de toename van elektrisch rijden in Nederland. Welke landen leggen in de komende jaren de verkoop van benzine en dieselauto’s aan banden?