(0297) 324260
Search
Close this search box.

Duurzaam en comfortabel wonen? P.Hoekwater B.V. is uw comfortinstallateur Noord Holland

Power Station

Duurzaam en comfortabel?

Duurzaam wonen betekent niet dat u zonder comfort hoeft te leven. Als gecertificeerd Techniek Nederland comfortinstallateur kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden om uw woning comfortabeler te maken op een duurzame wijze. P.Hoekwater B.V. kan adviseren op het gebied van installatietechniek (zoals alarminstallaties en beveiligingssystemen) tot duurzame energie( zoals energiezuinige verlichting en zonnepanelen)

huis-beveiligingsysteem

Comfortinstallateur Noord Holland

P.Hoekwater B.V. heeft als gecertificeerd Techniek Nederland Comfortinstallateur de juiste papieren om u te kunnen voorzien van een gedegen advies over comfortabel en duurzaam wonen. Met al bijna 70 jaar ervaring als elektrotechnisch installatiebedrijf levert Hoekwater B.V. een hoge kwaliteit met een persoonlijke aanpak. Met ons motto “Duurzaam, Dromen, Durven, Doen” streven wij er naar om u een innovatieve en duurzame toekomst te bieden.

Kantoorverlichting

Klimaat

U wilt niet te veel energie verspillen, maar tevens houdt u ook van comfort in uw huis. Wist u dat dit goed samen kan? Door gebruik te maken van zonneenergie en energiezuinige LED verlichting belast u het milieu minder, bespaart u geld, maar levert u niet in op wooncomfort. P.Hoekwater B.V. kan, als Techniek Nederland comfortinstallateur, een gedegen advies uitbrengen om uw comfort zo hoog mogelijk te maken en uw belasting op het milieu zo laag mogelijk.

alarmsysteem-Hoekwater P.V

Veilig wonen

Als Techniek Nederland comfortinstallateur kunnen wij meedenken over de veiligheid in en rondom uw woning. Veilig wonen is namelijk comfortabel wonen. Dit is niet alleen belangrijk voor nu, maar zeker ook voor uw toekomst. P.Hoekwater B.V. kan u voorzien van verschillende middelen om inbrekers buiten de deur te houden. Dit kan door het installeren van een alarmsysteem, maar ook door inbraakpreventie. Bij inbraakpreventie kunt u denken aan een alarmsysteem of het op gezette tijden laten aangaan van automatische verlichting met een domotica systeem.

Aan het juiste adres

P.Hoekwater B.V. als uw comfortinstallateur

  • Duurzame energie in combinatie met comfort
  • Hoge kwaliteit met een persoonlijke aanpak
  • Door innovatie altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
  • Gecertificeerd Techniek Nederland comfortinstallateur

Wilt u comfortabel wonen?

Laat P.Hoekwater B.V. u informeren over de verschillende mogelijkheden om comfortabel en duurzaam te wonen. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!