Duurzaam en comfortabel wonen? P.Hoekwater B.V. is uw comfortinstallateur Noord Holland

Klik om te delen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Duurzaam en comfortabel?

Duurzaam wonen betekent niet dat u zonder comfort hoeft te leven. Als gecertificeerd Techniek Nederland comfortinstallateur kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden om uw woning comfortabeler te maken op een duurzame wijze. P.Hoekwater B.V. kan adviseren op het gebied van installatietechniek (zoals alarminstallaties en beveiligingssystemen) tot duurzame energie( zoals energiezuinige verlichting en zonnepanelen)

Comfortinstallateur Noord Holland

P.Hoekwater B.V. heeft als gecertificeerd Techniek Nederland Comfortinstallateur de juiste papieren om u te kunnen voorzien van een gedegen advies over comfortabel en duurzaam wonen. Met al bijna 70 jaar ervaring als elektrotechnisch installatiebedrijf levert Hoekwater B.V. een hoge kwaliteit met een persoonlijke aanpak. Met ons motto “Duurzaam, Dromen, Durven, Doen” streven wij er naar om u een innovatieve en duurzame toekomst te bieden.

klimaat

Klimaat

U wilt niet te veel energie verspillen, maar tevens houdt u ook van comfort in uw huis. Wist u dat dit goed samen kan? Door gebruik te maken van zonneenergie en energiezuinige LED verlichting belast u het milieu minder, bespaart u geld, maar levert u niet in op wooncomfort. P.Hoekwater B.V. kan, als Techniek Nederland comfortinstallateur, een gedegen advies uitbrengen om uw comfort zo hoog mogelijk te maken en uw belasting op het milieu zo laag mogelijk.

familie

Veilig wonen

Als Techniek Nederland comfortinstallateur kunnen wij meedenken over de veiligheid in en rondom uw woning. Veilig wonen is namelijk comfortabel wonen. Dit is niet alleen belangrijk voor nu, maar zeker ook voor uw toekomst. P.Hoekwater B.V. kan u voorzien van verschillende middelen om inbrekers buiten de deur te houden. Dit kan door het installeren van een alarmsysteem, maar ook door inbraakpreventie. Bij inbraakpreventie kunt u denken aan een alarmsysteem of het op gezette tijden laten aangaan van automatische verlichting met een domotica systeem.

Aan het juiste adres

Partner_ThuisComfort_2
stchting Woonz.nl
Woonoptimaal_2
uwslimmehuis_comfortinstallateur

P.Hoekwater B.V. als uw comfortinstallateur

 • Duurzame energie in combinatie met comfort
 • Hoge kwaliteit met een persoonlijke aanpak
 • Door innovatie altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
 • Gecertificeerd Techniek Nederland comfortinstallateur

Wilt u comfortabel wonen?

Laat P.Hoekwater B.V. u informeren over de verschillende mogelijkheden om comfortabel en duurzaam te wonen. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

  Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.

  Chat openen
  Direct in contact komen? Klik dan hier!
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u van dienst zijn!