Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie voor brandbeveiliging

P. Hoekwater B.V. is gespecialiseerd in het aanleggen van een betrouwbare en kwalitatieve brandmeldinstallatie voor brandbeveiliging, om de veiligheid van uw medewerkers te kunnen waarborgen bij een branduitbraak.

Brandmeldinstallatie: is dat nodig?

Een brandmeldinstallatie heeft al doel om een beginnende brand in een vroeg stadium te kunnen signaleren, zodat mensen zichzelf in veiligheid kunnen brengen en eventuele brandschade mogelijk beperkt kan blijven. Zo kunnen ongevallen en erge schade als gevolg van een brand veelal worden voorkomen of geminimaliseerd. Daarbij moet een brandmeldinstallatie meerdere automatische brandbeveiligingsinstallaties aansturen, bijvoorbeeld een automatisch blusinstallatie of een ontruiming alarmsysteem. Bij brand mag er geen kostbare tijd verloren gaan en een brandmeldinstallatie moet dan ook zeer betrouwbaar zijn.

Kies voor een veilige en betrouwbare brandmeldinstallatie

Waar moet een goede brandmeldinstallatie aan voldoen?

Een kwalitatieve en betrouwbare brandmeldinstallatie voor brandbeveiliging moet voldoen aan de NEN 2535 met betrekking tot de brandveiligheid van gebouwen. Sinds 2012 is bij bepaalde bedrijven ook een certificatie verplicht, op basis van het CCV ‘Inspectieschema Brandmeldinstallaties’. Dit laatste geldt alleen als het Bouwbesluit dit verplicht stelt voor een betreffende bouwwerk. Als een brandmeldinstallatie is gecertificeerd, dient dit jaarlijks verlengd te worden.

Brandmeldinstallatie leveren en installeren

Voor de levering en onderhoud van een brandmeldinstallatie, kunt bij ons terecht voor een systeem dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Wij zorgen voor een gecertificeerde installatie volgens het ‘Certificatieschema Brandmeldinstallaties’ en zijn goed op de hoogte van gemeentelijke wet- en regelgeving. Vanuit onze kennis en ervaring brengen wij altijd het juiste advies uit en installeren bij u een brandmeldinstallatie die voldoet aan de overeengekomen programma van eisen.

Beveiligingssystemen voor uw bedrijf

Om uw bedrijf op diverse punten veiliger te maken, doen wij naast de levering en installatie van brandmeldinstallaties ook:

Brandmeldinstallatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over een brandmeldinstallatie voor uw bedrijf, kantoor of in uw eigen huis ? Doe dan een aanvraag en lopen wij binnenkort alle mogelijkheden met u door.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.