(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bosgolfen tegen kinderziekte

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag

Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf heden weer mogelijk. Met het evenement wordt geld opgehaald voor de stichting Beat Batten.

Het ABG is de enige gelegenheid in het jaar om in het Amsterdamse Bos te golfen. De fairways en greens worden éénmaal per jaar speciaal voor dit evenement aangelegd.

Diverse regionale horeca ondernemers staan met een stand in de baan om deelnemers te voorzien van eten en drinken. Eenmaal moegestreden kunnen de deelnemers terecht bij het foodcourt waar later op de avond ook de prijsuitreiking plaats zal vinden. Tevens vindt hier de veiling plaats met interessante kavels. Vorig jaar kon na afloop een cheque van €56.500 worden overhandigd voor hersenonderzoek.

Het goede doel

Wie deelneemt aan het ABG steunt deze keer de stichting Beat Batten. Batten is een dodelijke stofwisselingsziekte die vooral kinderen treft. Kinderen met Batten lijken bij hun geboorte gezond, maar gaan op jonge leeftijd steeds slechter zien en worden blind, verliezen hun spierkracht, spraakvermogen, motoriek, cognitie en hun geheugen. Meestal komen zij tussen hun 15de en 25ste levensjaar te overlijden. Op dit moment is er nog geen behandeling beschikbaar om de ziekte te genezen. Wel is er hoopgevend onderzoek gaande naar een medicijn.

Frans Sparnaaij, Frank de Vries en Jaap Overbeek van de Rotary hebben er weer zin in

Hoofdsponsors De Vries en Hoekwater

Voor de tweede keer op rij is het duo Schoonmaakbedrijf De Vries en Installatiebedrijf Hoekwater (Elektroloog) hoofdsponsor van dit toernooi. Al vanaf het begin doen de twee ondernemers jaarlijks mee met een gecombineerde flight. Voor de organisatie gewaardeerde deelnemers die al diverse keren de eerste prijs hebben gewonnen.

Netwerk

Gelet op het karakter en de sfeer is het Amsterdamse Bos Golf een interessant netwerkevenement voor ondernemers en particulieren. Bedrijven die met een team willen deelnemen, kunnen dit doen met een flight van vier personen of als sponsor. De verzorging gedurende de gehele dag, het diner en de drank zijn inbegrepen in de prijs van 1.250 (voor een flight van vier personen). Aanmelden via de website amsterdamsebosgolf.nl

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!