(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verlichting

Installateur led verlichting

Wat is LED verlichting?

Led verlichting is gemaakt op basis van een halfgeleider component LED. Deze zet elektrische energie om in zichtbare elektromagnetische straling. Dit geeft dus licht. Vanaf de jaren 90 is led verlichting steeds meer op komen zetten, omdat dit het milieu spaart, veel langer meegaat en led verlichting veel zuiniger is. Led verlichting wordt voor steeds meer toepassingen gebruikt, wat de energiekosten dus steeds verder doet afnemen.

P. Hoekwater B.V. is dé installateur in led verlichting in Aalsmeer. Wij maken ons sterk voor energiezuinige verlichting. Als duurzame installateur in led verlichting, kunnen wij led verlichting aanleggen in geheel uw kantoor- of bedrijfspand. Wij komen echter ook bij u thuis voor led verlichting in uw woonkamer, keuken of led tuinverlichting.

Led verlichting : energiebesparing

De Europese Commissie heeft bepaald dat het energieverbruik sterk moet worden verminderd. Uit de “Richtlijn Energie verbruikende Producten” zijn energievretende verlichting grotendeels uit de handel genomen. Met oog op energiebesparing, bezuiniging en milieu besparing, zal het installeren van led verlichting gelijk uw energierekening verlagen. Als installateur led verlichting zijn wij dagelijks op pad om complete led verlichting aan te leggen, voor zowel grote als kleinere opdrachten.

Led verlichting aansluiten door installateur

Als u zeker wilt weten dat u een erkende installateur led verlichting in huis haalt, die veel kennis en ervaring heeft in led verlichting installeren, dan is P. Hoekwater B.V. uw installateur in alle elektrotechnische installaties.

Waarom een installateur led verlichting inschakelen?

Duurzame led verlichting installateur

Als uw duurzame installateur, geven wij u ook vrijblijvend verlichtingsadvies. Zeker als u plannen heeft om de verlichting in uw bedrijf, kantoor of bij u thuis te vervangen voor led verlichting. Ook bij het bouwen of verbouwen van uw bedrijfspand, nieuwe woning of kantorencomplex, komen wij graag bij u langs voor een uitgebreid led verlichting installatie advies. Kiest u bij voorkeur voor een duurzame led verlichting installateur bij u in de buurt?

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de volgende gebieden in en rondom:

Aalsmeer

Amstelland

Amsterdam

Led aansluiten voor kantoren en bedrijfspanden

Regelmatig worden wij als installateur led verlichting gevraagd om een volledige led verlichting installatie te doen voor kantoren en bedrijfspanden. In de praktijk kunnen wij hiervoor uw huidige verlichting vervangen voor led verlichting. Of het nu gaat om één kantoor of meerdere kantoren, dat maakt voor ons niets uit. Wij zijn er zowel voor de kleine als grote ondernemer. Kijk voor meer informatie over led verlichting voor kantoren en bedrijven bij kantoorverlichting.

Voor meer informatie over het verlichten van nooduitgangen, verwijzen wij u naar onze pagina noodverlichting specialist.

Gaat u voor goedkoop of duurzaam?

Duurzaamheid, milieu en het klimaat zijn onderwerpen die ons allemaal bezig houden. U kunt hier aan bijdragen door duurzame led verlichting te installeren in uw woning, bedrijf of kantoor. Hiermee verlaagt u niet gelijk uw energierekening, maar levert u ook uw bijdrage aan een beter milieu. Wij moeten tenslotte allemaal rekening houden met duurzame energie nietwaar? Als erkend installateur van led verlichting, staan wij voor u klaar als u kiest voor duurzaamheid ten opzichte van goedkoop. Uiteindelijk zal dit zich altijd weer terugbetalen, als u jarenlang plezier en gebruiksgemak heeft van uw duurzame led verlichting. Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit en daarbij profiteert u van onze uitstekende service en klantgericht meedenken. Daar doen wij het voor!

Wilt u led installatie advies of een offerte ontvangen?

Wilt u graag vrijblijvend advies bij uw led verlichting installeren? Bel ons of vul uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te bespreken.

Offerte aanvragen

Wilt u graag een offerte voor een LED verlichting installateur ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op versturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde informatie


Bespaar tot wel 90 procent ook op uw energiekosten met LED verlichting. Laat uw duurzame installateur voor u berekenen hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Laat nu LED verlichting aansluiten en vervang uw oude verlichting door energiezuinige LED verlichting. Voor zowel bedrijven als particulieren levert dit directe kostenbesparing op.

Led verlichting is dé beste oplossing om op uw energierekening te besparen. Als duurzame installateur in Led verlichting leggen wij uw graag de 8 voordelen van led verlichting uit voor uw bedrijf.

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!