(0297) 324260
Search
Close this search box.

Verlichting

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting bij inrichten kantoorgebouwen

Bij het inrichten van kantoorgebouwen, geven wij als verlichting installateur graag advies over led verlichting aanleggen. Samen met de architect kijken wij kritisch naar alle mogelijkheden, de visuele eisen en de wensen voor de juiste kantoorverlichting. Daarbij houden wij rekening met de nieuwste technieken en energiezuinige ontwikkelingen in de diverse soorten LED verlichting. Wij zien kantoorverlichting als verlengstuk van de architectuur. Daar kunnen wij zulke mooie dingen mee doen!

P. Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer die voor diverse bedrijven en kantoren in de regio Noord Holland kantoorverlichting levert en aanlegt.

P. Hoekwater B.V. legt de mooiste kantoorverlichting en buitenverlichting aan

Elke kantoorruimte de juiste verlichting

Elke kantoorruimte de juiste verlichting

Of u nou een groot, klein, rond of speciaal ontworpen kantoorruimte of bedrijfspand heeft, wij leggen elke vorm van kantoorverlichting aan. Vanzelfsprekend houden wij daarbij altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren die passen bij uw bedrijf. Van representatieve ontvangstruimte tot parkeergarage en trappenhuis, waar mogelijk adviseren wij energiezuinige LED verlichting, waardoor u gelijk veel kosten kunt besparen op de toch al dure energierekening bij bedrijven.

Led verlichting kantoor oude verlichting vervangen

Led verlichting kantoor: oude verlichting vervangen

Uit het oogpunt van Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen schakelen veel bedrijven ons in bij het vervangen van oude verlichting naar led verlichting. Tijdens een eerste inventarisatie geven wij graag gericht verlichtingadvies over de mogelijkheden van led verlichting en binnen welke kantoorruimtes u geld zou kunnen besparen door verantwoord en verstandig om te gaan met de juiste kantoorverlichting.

Kantoorverlichting en buitenverlichting bedrijven

Een paar voorbeelden van kantoorverlichting en buitenverlichting zijn:

  • Binnenverlichting
  • Buitenverlichting
  • Speciale projectverlichting binnen of buiten
  • Speciale sfeerverlichting binnen of buiten
  • Terreinverlichting
  • Tuinverlichting en terrasverlichting

Kantoorverlichting: verlichtingsadvies ontvangen?

Wilt u graag uw oude verlichting vervangen door led verlichting of wilt u voor een nieuw kantoor of bedrijf led verlichting installeren? Vraag dan onze verlichtingsadviseur om verlichtingsadvies.

Gerelateerde informatie

Bespaar tot wel 80 procent op verlichtingskosten door LED kantoorverlichting te laten installeren. Wij geven u hierover gratis verlichtingsadvies, zodat u gelijk weet wat u gaat besparen op de toch al hoge energierekening van uw bedrijf.

Goede en kostenbesparende kantoorverlichting kan ook heel sfeervol zijn. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden, waarbij wij rekening houden met uw wensen en mogelijkheden.

Bent u al op de hoogte van de nieuwste regels van het energielabel voor bedrijfspanden en kantoren? In 2023 moet hoogstwaarschijnlijk ook uw kantoorpand energielabel C hebben.

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!