Kantoorverlichting

P. Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer die voor diverse bedrijven en kantoren in de regio Noord Holland kantoorverlichting levert en aanlegt.

Kantoorverlichting bij inrichten kantoorgebouwen

P. Hoekwater B.V. heeft ruime ervaring in het inrichten van kantoorgebouwen. Samen met de architect kijken wij kritisch naar alle mogelijkheden, de visuele eisen en de wensen voor de juiste kantoorverlichting. Daarbij houden wij rekening met de nieuwste technieken en energiezuinige ontwikkelingen in verlichting. Wij zien verlichting als verlengstuk van de architectuur. Daar kunnen wij zulke mooie dingen mee doen!

P. Hoekwater B.V. legt de mooiste kantoorverlichting en buitenverlichting aan

Elke kantoorruimte de juiste verlichting

Of u nou een groot, klein, rond of speciaal ontworpen kantoorruimte of bedrijfspand heeft, wij leggen elke vorm van verlichting aan. Vanzelfsprekend houden wij daarbij altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren die passen bij uw bedrijf. Van representatieve ontvangstruimte tot parkeergarage en trappenhuis, waar mogelijk adviseren wij energiezuinige verlichting, waardoor u gelijk veel kosten kunt besparen op de toch al dure energierekening bij bedrijven.

Energiezuinige kantoorverlichting

Uit het oogpunt van Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen schakelen veel bedrijven ons in bij het vervangen van oude verlichting naar led verlichting. Tijdens een eerste inventarisatie geven wij graag gericht verlichtingadvies over de mogelijkheden van led verlichting en binnen welke kantoorruimtes u geld zou kunnen besparen door verantwoord en verstandig om te gaan met de juiste kantoorverlichting.

Kantoorverlichting en buitenverlichting bedrijven en particulier

Een paar voorbeelden van kantoorverlichting en buitenverlichting zijn:

  • Terreinverlichting
  • Buitenverlichting
  • Tuinverlichting en terrasverlichting
  • Speciale projectverlichting binnen of buiten
  • Speciale sfeerverlichting binnen of buiten

Kantoorverlichting of buitenverlichting aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden van kantoorverlichting of buitenverlichting voor uw bedrijf, kantoor of rondom uw eigen huis ? Laat ons een goed verlichtingsadvies uitbrengen om de juiste keuzes te kunnen maken. Neem gelijk contact met ons op!

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.