(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Installatietechniek

Alarminstallatie woning en bedrijf

Alarminstallatie: kies het juiste alarmsysteem

Een alarminstallatie is voor de veiligheid van u en uw huis of spullen erg belangrijk. Naast onze mogelijkheden voor inbraakpreventie en een brandmeldinstallatie, hechten wij veel waarde aan een veilig en goed alarmsysteem. Een alarmsysteem kan zowel preventief werken, als bij een mogelijke inbraakpoging. Een inbreker zal een huis of bedrijf met een zichtbaar alarmsysteem of duidelijke waarschuwingssignalen vermijden of voorbij gaan. Indien toch de beveiligingszone wordt betreden, zal het alarm zijn werking doen en een luid alarmsignaal afgeven.

P. Hoekwater B.V. levert bij zowel bedrijven als particulieren een alarminstallatie of alarmsysteem voor de beveiliging van u, uw personeel, uw bedrijf en uw eigendommen. Een alarminstallatie kan op diverse manieren indringers afschrikken door middel van luide sirenes, felle flitslichten en/of directe doormelding naar politie, brandweer of beveiligingsbedrijf.

Beveilig uw bedrijfspand of huis met een betrouwbare alarminstallatie

Waar moet een goede brandmeldinstallatie aan voldoen

Alarmsysteem woning met een huisalarm

Als huisalarm wordt vaak een alarmsysteem gebruikt dat eenvoudig zelf te bedienen is. Denk aan een draadloos alarmsysteem woning die wij met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan u kunnen leveren en installeren. Wij leveren voor elke situatie een passend alarmsysteem. Dit is mede afhankelijk van uw doelstellingen zijn en welke ruimtes u wilt beveiligen en op welke manier. P. Hoekwater B.V. draagt graag bij aan uw huisbeveiliging en geeft u altijd een maatwerk advies over een (draadloos) alarmsysteem dat bij uw wensen past.

Brandmeldinstallatie leveren en installeren

Alarminstallatie voor bedrijven

Hoe groot uw bedrijf ook is en hoeveel mensen er ook werken, een betrouwbare alarminstallatie is heel belangrijk. Zeker voor de beveiliging van uw personeel, bedrijfspand, waardevolle goederen en inboedel. Wij leveren een alarminstallatie voor bedrijven die zeer modern en gebruiksvriendelijk is, zodat u en de geselecteerde personen binnen uw bedrijf deze makkelijk zelf kunnen bedienen.

De voordelen van een alarminstallatie van P. Hoekwater B.V.

Waarom kiest u alarminstallatie van ons?

  • Uw eigendommen 24 uur per dag beveiligd tegen inbrekers en overvallers
  • Desgewenste camerabewaking ter beveiliging van diefstal en fraude
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen die hier toegang tot heeft
  • Vakkundige montage, service en beheer van alarminstallaties
  • Altijd mogelijkheden tot uitbreiding van een alarmsysteem
  • Europees keurmerk en gegarandeerde hoge kwaliteit
  • Altijd een maatwerkadvies dat bij u en uw wensen past

Alarminstallatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over een alarminstallatie voor uw woning, bedrijf of kantoor?

Vul uw gegevens in en dan krijgt u van ons maatwerkadvies over het beste alarmsysteem dat voldoet aan uw veiligheidseisen.

Gerelateerde informatie

Wist u dat P. Hoekwater B.V. ook een alarmdetector levert en installeert bij ouderen thuis? Een alarmdetector kan hulp inschakelen in geval van nood. Wij kunnen hiervoor makkelijk uw woning automatiseren voor een veilige woonomgeving.

Met een goed alarmsysteem kunt u uw woning, kantoorpand of bedrijf beveiligen en houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur. Hoekwater BV levert en installeert diverse alarmsystemen.

De kosten van een alarmsysteem hangen af van de kwaliteit, soort en omvangrijkheid van de alarminstallatie. Wilt u een eenvoudig en goedkoop systeem of een meer uitgebreide alarminstallatie?

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!