Alarminstallatie

kosten alarmsysteem

P. Hoekwater B.V. levert bij zowel bedrijven als particulieren een alarminstallatie of alarmsysteem voor de beveiliging van u, uw personeel, uw bedrijf en uw eigendommen. Een alarminstallatie kan op diverse manieren indringers afschrikken door middel van luide sirenes, felle flitslichten en/of directe doormelding naar politie, brandweer of beveiligingsbedrijf.

Alarminstallatie: kies het juiste alarmsysteem

Alarminstallatie

Een alarminstallatie is voor de veiligheid van u en uw huis of spullen erg belangrijk. Naast onze mogelijkheden voor inbraakpreventie en een brandmeldinstallatie, hechten wij veel waarde aan een veilig en goed alarmsysteem. Een alarmsysteem kan zowel preventief werken, als bij een mogelijke inbraakpoging. Een inbreker zal een huis of bedrijf met een zichtbaar alarmsysteem of duidelijke waarschuwingssignalen vermijden of voorbij gaan. Indien toch de beveiliging zone wordt betreden, zal het alarm zijn werking doen en een luid alarmsignaal afgeven.

Beveilig uw bedrijfspand of huis met een betrouwbare alarminstallatie

Alarmsysteem huis met een huisalarm

Als huisalarm wordt vaak een alarmsysteem gebruikt dat eenvoudig zelf te bedienen is. Denk aan een draadloos alarmsysteem die wij met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan u kunnen leveren en installeren. Wij leveren voor elke situatie een passend alarmsysteem, afhankelijk wat uw doelstellingen zijn en welke ruimtes u wilt beveiligen en op welke manier. P. Hoekwater B.V. draagt graag bij aan woonhuisbeveiliging en geeft u altijd een maatwerk advies over een (draadloos) alarmsysteem dat bij uw wensen past.

Alarminstallatie voor bedrijven

Hoe groot uw bedrijf ook is en hoeveel mensen er ook werken, een betrouwbare alarminstallatie voor de beveiliging van uw personeel, uw bedrijfspand en waardevolle goederen en inboedel is van het grootste belang. Wij leveren een alarminstallatie voor bedrijven die zeer modern en gebruiksvriendelijk is, zodat u en geselecteerde personen binnen uw bedrijf deze makkelijk zelf kunnen bedienen.

De voordelen van een alarminstallatie van P. Hoekwater B.V.

Waarom zou u een alarminstallatie van ons nodig hebben?

  • Uw eigendommen 24 uur per dag beveiligd tegen inbrekers en overvallers
  • Desgewenste camerabewaking ter beveiliging van diefstal en fraude
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen die hier toegang tot heeft
  • Vakkundige montage, service en beheer van alarminstallaties
  • Altijd mogelijkheden tot uitbreiding van een alarmsysteem
  • Europees keurmerk en gegarandeerde hoge kwaliteit
  • Altijd een maatwerkadvies dat bij u en uw wensen past

Alarminstallatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over een alarminstallatie voor uw bedrijf, kantoor of voor een alarmsysteem in huis ? Doe dan een aanvraag en leggen wij u uit welk alarmsysteem wij het beste binnen uw bedrijf of huis kunnen installeren en wat hiervoor de beste opties zijn.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.