(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Installatietechniek

Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie voor brandbeveiliging

P. Hoekwater B.V. is gespecialiseerd in het aanleggen van een betrouwbare en kwalitatieve brandmeldinstallatie voor brandbeveiliging, om de veiligheid van uw medewerkers te kunnen waarborgen bij een branduitbraak.

Kies voor een veilige en betrouwbare brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie: is dat nodig?

Een brandmeldinstallatie heeft als doel om een beginnende brand in een vroeg stadium te kunnen signaleren, zodat mensen zichzelf in veiligheid kunnen brengen en eventuele brandschade mogelijk beperkt kan blijven. Zo kunnen ongevallen en erge schade als gevolg van een brand veelal worden voorkomen of geminimaliseerd. Daarbij moet een brandmeldinstallatie meerdere automatische brandbeveiligingsinstallaties aansturen. Bijvoorbeeld een automatisch blusinstallatie of een ontruiming alarmsysteem. Bij brand mag er geen kostbare tijd verloren gaan. Een brandmeldinstallatie moet dan ook zeer betrouwbaar zijn.

Waar moet een goede brandmeldinstallatie aan voldoen

Waar moet een goede brandmeldinstallatie aan voldoen?

Een kwalitatieve en betrouwbare brandmeldinstallatie voor brandbeveiliging moet voldoen aan de NEN 2535 met betrekking tot de brandveiligheid van gebouwen. Sinds 2012 is bij bepaalde bedrijven ook een certificatie verplicht, op basis van het CCV ‘Inspectieschema Brandmeldinstallaties’. Dit laatste geldt alleen als het Bouwbesluit dit verplicht stelt voor een betreffende bouwwerk. Als een brandmeldinstallatie is gecertificeerd, dient dit jaarlijks verlengd te worden.

Brandmeldinstallatie leveren en installeren

Brandmeldinstallatie leveren en installeren

Voor de levering en onderhoud van een brandmeldinstallatie, kunt bij ons terecht voor een systeem dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Wij zorgen voor een gecertificeerde installatie volgens het ‘Certificatieschema Brandmeldinstallaties’. Daarbij zijn wij goed op de hoogte van gemeentelijke wet- en regelgeving. Vanuit onze kennis en ervaring brengen wij altijd het juiste advies uit. Wij zullen een brandmeldinstallatie installeren die voldoet aan het overeengekomen programma van eisen.

Beveiligingssystemen voor uw bedrijf

Om uw bedrijf op diverse punten veiliger te maken, kunnen wij naast de levering en installatie van brandmeldinstallaties, u ook adviseren over:

Brandmeldinstallatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over een brandmeldinstallatie voor uw bedrijf, kantoor of in uw eigen huis ?

Vul gelijk uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde informatie

De brandveiligheid van uw woning, bedrijf of kantoorpand is erg belangrijk. Zorg voor tijdige maatregelen en laat u hier goed over adviseren. Doe de brandveiligheid checklist!

Heeft u een stroomstoring, elektrotechnisch installatieprobleem, problemen in de meterkast of wilt u oude verlichting vervangen of een andere vraag? Met één telefoontje komen wij snel bij u langs!

Ook voor een goed beveiligingssysteem kunt u bij P. Hoekwater B.V. terecht. Neem geen onnodige risico’s en laat u goed voorlichten voor een beveiligingsinstallatie op maat.

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!