(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Installatietechniek

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie met het juiste beveiligingssysteem

Om ongewenste ‘bezoekers’ buiten de deur te houden zijn er verschillende mogelijkheden voor inbraakpreventie en inbraakbeveiliging. Gezien het hoge aantal inbraken in Nederland, is het noodzakelijk dat u goede voorzorgsmaatregelen neemt voor de juiste inbraakbeveiliging van uw bedrijf of woonhuis. Wij helpen u graag met het juiste advies en kunnen bij u een beveiligingssysteem installeren voor goede inbraakpreventie.

P. Hoekwater B.V. heeft als beveiligingsexpert in beveiligingsinstallaties veel kennis en ervaring in het leveren en monteren van diverse alarminstallaties en beveiligingssystemen. Hiermee bevorderen wij de inbraakpreventie voor de algemene veiligheid van bedrijfspanden en woningen.

"Neemt u het risico of hecht u belang aan de juiste inbraakpreventie?"

Inbraakbeveiliging bij bedrijven-Hoekwater

Inbraakbeveiliging bij bedrijven

Inbraakbeveiliging bij bedrijven is in de laatste jaren steeds beter geworden, waardoor er minder inbraken bij goed beveiligde bedrijfspanden plaatsvinden. Sinds 2002 is het voor bedrijven namelijk verplicht om een inbraaksysteem voor de verzekering te nemen. Hierdoor zijn inbraken en criminaliteit bij bedrijven afgenomen, Helaas is dit bij woonhuizen juist toegenomen. P. Hoekwater B.V. maakt zich sterk om zowel uw bedrijf als uw woning met de juiste inbraakpreventie te beschermen!

alarmsysteem-Hoekwater P.V

Huisbeveiliging met alarmsysteem

Als erkend adviseur in beveiligingssystemen, geven wij graag advies over huisbeveiliging en inbraakpreventie. Met onze beveiligingsmiddelen kunnen wij uw huis 24 per dag beveiligen tegen de risico’s van inbraak, overvallen of waterschade. Wij kunnen hiervoor bijvoorbeeld een alarmsysteem installeren. Hiermee is uw woonhuis preventief beveiligd tegen diverse risico’s. Naar wens stellen wij een beveiligingspakket op maat voor u op, zodat uw kostbare woonhuis en spullen eigendommen optimaal beveiligd zijn.

Draadloos alarmsysteem woning

Inbraakpreventie: de middelen

Er zijn diverse middelen in omloop om inbrekers buiten de deur te houden. Met oog op inbraakpreventie kunt u denken aan rolluiken, inbraak trips, automatische verlichting, deur- en raamhendels, gillend alarm, flitser etc. Zeker als de inbreker deze vormen van beveiliging ziet of hoort, zal hij vaak gelijk rechtsomkeert maken om niet betrapt te worden.

De nieuwste beveiligingssystemen

Een Politiekeurmerk Veilig Wonen is ook een middel voor inbraakpreventie. Hiermee weten ook inbrekers dat uw woning goed is beveiligd. Bovendien kunt u met dit keurmerk wel 20% korting krijgen op uw inboedelverzekering.  Daarbij bent u wel verplicht om bepaalde eisen te voldoen met betrekking tot buitenverlichting, rookmelders, hang- en sluitwerk op ramen en deuren etc.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Als duurzame installateur zijn wij voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en middelen voor inbraakpreventie, alarmsystemen en woonhuisbeveiliging. Er zijn bijvoorbeeld ook draadloze WIFO camera’s die u via uw mobiel kunt besturen. U kunt ook kiezen voor een  domoticasysteem voor het in- en uitschakelen van lichten en andere apparaten. Hiermee bent u in staat om waar en wanneer dan ook uw bedrijfspand of woning te controleren.

Inbraakpreventie tips

  • Altijd ramen en deuren op slot doen als u weg bent of voor de nacht
  • Nooit sleutels onder een steen leggen of in het slot laten zitten
  • Laat uw huis bewoonbaar lijken als u langere tijd weg bent
  • Installeer tijdschakelaars die automatisch het licht aan en uit doen
  • Zorg voor een goed alarmsysteem
  • Kondig uw vakantie niet uitgebreid op Social Media aan

Meer informatie over inbraakpreventie?

Wilt u weten hoe u de beste inbraakpreventie kunt toepassen op uw bedrijf of woning of wilt u mogelijk een alarmsysteem laten aanleggen?

Geïnteresseerd in inbraakpreventie?

Vul dan uw contactgegevens in en dan geven wij u het beste advies voor de inbraakpreventie van uw woning, bedrijf of kantoor.

Gerelateerde informatie

Ook al denkt u het wel op orde te hebben, maar is dat wel zo? Waar moet goede inbraakbeveiliging aan voldoen en wat zijn alle mogelijkheden van inbraakbeveiliging?

Het voorkomen van inbraken moet de eerste prioriteit zijn bij inbraakbeveiliging in huis. Welke vormen van inbraakpreventie zijn er allemaal en welke heeft u inmiddels toegepast bij uw woning of bedrijfspand?

Te laat, er is bij u ingebroken. Dat is natuurlijk heel vervelend. Dit wilt u niet nog eens meemaken. Wij adviseren u graag voor optimale inbraakpreventie voor uw woning of bedrijf.

Laatste nieuws

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!