Beveiligingssysteem

P. Hoekwater B.V. is gespecialiseerd in het aanleggen van een betrouwbaar beveiligingssysteem bij zowel bedrijven, kantoren als in woningen. De beveiligingssystemen die wij leveren voldoen aan de richtlijnen en veiligheidseisen die aan deze systemen gesteld worden.

U wilt toch ook het beste beveiligingssysteem voor uw bedrijf of huis?

Beveiligingssystemen voor bedrijven

Uw kantoor, bedrijfspand, opslagruimtes en goederen lopen in veel gevallen veiligheidsrisico’s op. Daarnaast zult u ook klanten, leveranciers en bezoekers ontvangen en lopen er diverse medewerkers door uw pand. Het is voor de veiligheid van u zelf en uw omgeving om een goed beveiligingssysteem te laten aanbrengen door een erkend bedrijf die er verstand van heeft.
P. Hoekwater B.V. heeft al vele bedrijfspanden, kantoren, winkels en woningen voorzien van een deugdelijk en betrouwbaar beveiligingssysteem, toegangscontrole en/of een brandmeldinstallatie.

Beveiligingssystemen voor woningen

Bij ons kunt u kiezen voor een beveiligingssysteem dat past bij uw wensen en de manier hoe u zelf, uw gezin en uw eigendom wilt beveiligen. Dit kan een alarmsysteem zijn of bepaalde middelen voor inbraakpreventie. Naast beveiligingscamera’s, flitslichten en sirene’s, zijn er diverse mogelijkheden om uw woonhuis goed te beveiligen. Onze beveiligingsexpert brengt graag vrijblijvend advies uit over onze mogelijkheden. Daarbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw budget. Samen kiezen wij voor de beste oplossing die bij uw wensen past!

Beveiligingssysteem met service en onderhoud

Naast de levering en montage van een beveiligingssysteem, bieden wij ook periodieke service en onderhoud aan al onze producten. Zo weet u zeker dat uw beveiligingssysteem in actie komt wanneer het nodig is. Samen met P. Hoekwater B.V. is uw bedrijf of huis veilig tegen ongewenste indringers en alle mogelijke calamiteiten die u liever buitensluit.

Wij denken graag met u mee en kunnen een compleet beveiligingsplan voor u opzetten met de beveiligingsmiddelen die u nodig vindt of die wij specifiek voor uw bedrijf of woning adviseren. Daarbij zorgen wij ook voor de periodieke onderhoud en controle ervan.

Beveiligingsinstallatie

Overzicht van onze beveiligingssystemen

Om uw bedrijf op diverse punten veiliger te maken leveren wij de volgende beveiligingssystemen:

Beveiligingssysteem aanvragen?

Wilt u meer informatie over het beste beveiligingssysteem voor uw bedrijf, kantoor of in uw eigen huis ? Vraag gelijk de mogelijkheden aan en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen met u door te nemen.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.