(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Installatietechniek

Beheer en onderhoud technische dienst

Onderhoudsmonteur of service monteur nodig?

Heeft u een onderhoudsmonteur of service monteur nodig voor het onderhoud of beheer van uw technische installaties? Om er zeker van te zijn dat uw installaties geen storingen zal vertonen en tijdig onderhoud krijgt, is het raadzaam om een onderhoudsabonnement af te nemen. Daar vertellen wij u graag meer over. Dit geeft u de garantie en veiligheid dat er, indien er zich calamiteiten voordoen, wij direct voor u in actie komen. Ook plegen wij preventief onderhoud aan diverse elektrotechnische installaties.

Als elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer geven wij graag hoge service op het gebied van beheer en onderhoud van diverse elektrotechnische installaties. De technische dienst van P. Hoekwater B.V. staat garant voor uitstekende service, deskundig advies en gedegen onderhoud aan uw installaties.

Vraag P. Hoekwater B.V. voor technisch beheer, onderhoud en service

Technische dienst bij elektrotechnische installaties

Onze technische dienst staat voor u klaar om het technisch beheer van elektrotechnische installaties op zich te nemen. Daarbij verlenen wij graag een uitmuntende service en zijn uw vaste aanspreekpunt bij vragen, problemen, storingen en onderhoud. Met onze brede kennis en expertise binnen de elektrotechniek, verlenen wij uitstekende service, geven gevraagd en ongevraagd advies en stellen de wensen van onze klanten voorop. Maak dus gerust gebruik van de technische dienst van P. Hoekwater B.V.

Technisch beheer elektrische installaties

Als duurzame installateur is P. Hoekwater B.V. van alle markten thuis. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossingen voor het technisch beheer, service en onderhoud van uw elektrotechnische installaties. U kunt ons inschakelen bij het technisch beheer van onder meer:

Storingsmelding: storingsmonteur nodig?

Ontdekt u een storing of gaat er iets niet helemaal goed? Met één telefoontje naar P. Hoekwater B.V., komen wij bij u langs om het probleem op te lossen en de storing aan uw installatie te verhelpen. Zo kunnen wij zorgdragen voor de veiligheid, comfort en continuïteit van uw personeel en bedrijfsactiviteiten. Heeft u een storingsmelding? Bel ons dan gelijk en wij gaan het voor u regelen!

Onderhoudsabonnement

Als bedrijf bent u verplicht om uw installaties en machines goed te onderhouden. Dit is om te voorkomen dat bepaalde installaties mankementen of onveilige situaties creëren. U kunt u bij P. Hoekwater B.V. een onderhoudsabonnement afsluiten, zodat wij jaarlijks de door ons geleverde en geïnstalleerde installaties kunnen controleren en bewaken. Eventuele mankementen kunnen wij voortijdig opsporen, zodat alles binnen uw bedrijf gewoon door kan draaien. Wij ontzorgen u graag en vinden hoge service vanzelfsprekend.

Wilt u meer informatie over onze technisch beheer, service en onderhoud van installaties?

 Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde informatie

Help, u heeft een storing? Voorkomen is beter dan genezen, maar u kunt problemen, zoals kortsluiting, brand of mankementen voorkomen door tijdig onderhoud te plegen aan uw elektrotechnische installaties.

Voor de veiligheid van uw woning, bedrijf of kantoorpand, is het belangrijk dat u regelmatig de meterkast naloopt. Waar moet u op letten en waar kunnen er problemen in uw meterkast ontstaan?

Hoe kunt u uw kostbare apparatuur in uw woning, bedrijf of kantoor beschermen tegen bijvoorbeeld blikseminslag, oververhitting en mogelijk brand? Wij vertellen u welke oplossing wij hiervoor kunnen bieden.

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!