Service en Onderhoud

installatiebedrijf Amsterdam

Als elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer geven wij graag hoge service op het gebied van beheer en onderhoud van diverse elektrotechnische installaties.

Vraag P. Hoekwater B.V. voor technisch beheer, onderhoud en service

Installatiewerk Noord Holland

U kunt ons inschakelen voor diverse diensten op het gebied van elektrotechniek. Daarbij verlenen wij graag een uitmuntende service en zijn uw vaste aanspreekpunt bij vragen, problemen, storingen en onderhoud. Met onze brede kennis en expertise binnen de elektrotechniek zijn wij ook graag een adviespartner om nieuwe activiteiten, verbouwingen, verlichting en renovaties te bespreken voor bedrijven en particulieren.

Technisch beheer elektrische installaties

Als duurzame installateur is P. Hoekwater B.V. van alle markten thuis en kijken graag samen met u naar de beste oplossingen voor service en onderhoud. U kunt ons inschakelen bij het technisch beheer van onder meer:

Storingsmeldingen

Ontdekt u een storing of gaat er iets niet helemaal goed? Met één telefoontje naar P. Hoekwater B.V., komen wij bij u langs om het probleem op te lossen en de storing te verhelpen. Zo kunnen wij zorg dragen voor de veiligheid, comfort en continuïteit van uw personeel en bedrijfsactiviteiten.

Verplicht onderhoud

Verplicht onderhoud

Als bedrijf bent u verplicht om uw installaties en machines goed te onderhouden, om te voorkomen dat dit leidt naar mankementen of onveilige situaties. Daarom kunt u bij P. Hoekwater B.V. een onderhoudsabonnement afsluiten, zodat wij jaarlijks de door ons geleverde en geïnstalleerde installaties kunnen controleren en bewaken. Eventuele mankementen kunnen wij voortijdig opsporen en draait alles gewoon in uw bedrijf door. Wij ontzorgen u graag en vinden hoge service vanzelfsprekend.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden technisch beheer, service en onderhoud?
Hieronder kunt u een informatieverzoek aanvragen.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.