(0297) 324260
Search
Close this search box.

Installatietechniek

Elektrotechniek

installatiewerk in Noord Holland

Elektrotechnisch installatiebedrijf nodig?

Zoekt u een elektrotechnisch installatiebedrijf in de regio die diverse installatiewerk kan verrichten? De kernactiviteiten van P. Hoekwater B.V. zijn het aanleggen van elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord. Wij zijn met name gespecialiseerd in het uitvoeren van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties en diverse beveiligingssystemen.

P. Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer en voert diverse installatiewerk uit in de regio Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Uithoorn en andere plaatsen in Noord Holland.

Kies voor een veilige en betrouwbare brandmeldinstallatie

Installatietechniek

Elektrotechnisch installateur

Als elektrotechnisch installateur voldoet P. Hoekwater B.V. uiteraard aan de normen, voorschriften en eisen die aan een elektromonteur gesteld worden. Wij houden ons dagelijks bezig met het adviseren, installeren en onderhouden van diverse soorten elektrotechniek, van een brandmeldinstallatie tot een domoticasysteem of diverse technische oplossingen met betrekking tot inbraakpreventie. Wij denken graag met u mee en komen altijd met de juiste oplossing die past bij uw wensen.

Domoticasysteem

Elektro installateur bij nieuwbouwprojecten

Ons vakkundig team van elektro installateurs zijn vaak binnen nieuwbouwprojecten bezig, waar technisch installatiewerk nodig is. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, woningcorporaties, aannemers etc. maar wij werken ook voor kleine projecten bij bedrijven. Als erkende installateur in elektrotechniek vindt u bij ons alles onder één dak en dat werkt wel zo snel en makkelijk.

 

 

Elektrotechniek

Installatiewerk voor particulieren

Installatiewerk in Amsterdam, Aalsmeer en Amstellanden doen wij ook voor particulieren en huiseigenaren voor kleinere technische installaties. Naast het aanleggen van een domoticasysteem, installeren wij ook vaak een alarminstallatie. Daarnaast kunnen wij bij u  zonnepanelen installeren. Bij ons heeft u altijd een ruime keuze uit kwaliteitsproducten en een deskundige uitvoering door zeer ervaren installateurs.

Elektrotechnische installatie: onderhoud en service

Na de realisatie van een elektrotechnisch project of de uitvoering van een elektrotechnische installatie, nemen wij ook graag het beheer en onderhoud op ons. Een goede service en onderhoud van de elektrotechnische installaties staat borg voor een ongestoorde bedrijfsvoering, zodat calamiteiten en storingen nauwelijks voorkomen. Zo kunt u op de kwaliteit, kennis en hoge service van P. Hoekwater B.V. vertrouwen, want wij lopen graag net een stapje harder dan de rest.

Heeft u een elektromonteur nodig?

Wilt u graag advies, de kennis en deskundigheid van een erkende installateur of elektromonteur? Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde informatie

Als elektrotechnisch installateur dragen wij zorg voor het controleren en nakijken van diverse elektrische installaties en apparatuur. Heeft uw installatie ook onderhoud nodig?

Wat voor elektrotechnische installatie u ook heeft, wij draaien onze hand er niet voor om. Daarbij geven wij eerlijk advies op het gebied van kostenbesparing, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Valt de stroom bij uw bedrijf ook wel eens of vaker uit? Dan kunnen wij noodstroom aanleggen, zodat in geval van calamiteiten u altijd gebruik kunt maken van een noodstroomvoorziening.

Laatste nieuws

Groepenkast en energietransitie
Blog

Ga zorgvuldig met de groepenkast om

bron: Installatie Journaal auteur: Marion de Graaff Dennis van der Meij maakte lange tijd solar-opbrengstberekeningen voor particulieren, breidde dat uit met engineering voor de zakelijke

Lees meer...

LED verlichting

Waarom investeren in kwaliteitsvolle LED verlichting de lange termijn wint In de context van bedrijfshalverlichting staat duurzaamheid vaak hoog op de agenda. Het is een

Lees meer...

Lockout en Tagout

Lockout en Tagout: Hoe verschillen ze en waarom is dit belangrijk? In de wereld van industrie en onderhoud is veiligheid een topprioriteit. Eén van de

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!