Elektrotechniek

P. Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer en voert diverse installatiewerk uit in de regio Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Uithoorn en andere plaatsen in Noord Holland.

Installatiewerk Noord Holland

Heeft u installatiewerk in Noord Holland en zoekt u een elektrotechnisch installatiebedrijf in de regio die diverse installatiewerk kan verrichten? De kernactiviteiten van P. Hoekwater B.V. zijn het aanleggen van elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord. Wij zijn met name gespecialiseerd in het uitvoeren van krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties en diverse beveiligingssystemen.

U heeft installatiewerk in Noord Holland?

Heeft u een technische installatieklus die u graag bij ons neer wil leggen voor de uitvoering? Doe gelijk een aanvraag en nemen wij snel contact met u op.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.

Elektrotechnische installaties

De elektrotechnische installaties van P. Hoekwater B.V. voldoen uiteraard aan de normen, voorschriften en eisen die aan de installaties gesteld worden. Wij houden ons dagelijks bezig met het adviseren, installeren en onderhouden van diverse soorten elektrotechniek, van een brandmeldinstallatie tot een domoticasysteem of diverse technische oplossingen met betrekking tot inbraakpreventie. Wij denken graag met u mee en komen altijd met de juiste oplossing die past bij uw wensen.

Installatiewerk bij nieuwbouwprojecten

Ons vakkundig team van technische installateurs zijn vaak binnen nieuwbouwprojecten bezig, waar technisch installatiewerk nodig is. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, woningcorporaties, aannemers etc. maar wij werken ook voor kleine projecten bij bedrijven. Als totaalinstallateur in de elektrotechniek vindt u bij ons alles onder één dak en dat werkt wel zo snel en makkelijk.

Installatiewerk voor particulieren

Het installatiewerk in Noord Holland doen wij ook voor particulieren en huiseigenaren voor kleinere technische installaties. Naast het aanleggen van een domoticasysteem, installeren wij ook vaak een alarminstallatie of in de laatste jaren steeds meer zonnepanelen. Bij ons heeft u altijd een ruime keuze uit kwaliteitsproducten en een deskundige uitvoering door zeer ervaren installateurs.

Elektrotechnische installatie: onderhoud en service

Na de realisatie van een elektrotechnisch project of de uitvoering van een elektrotechnische installatie, nemen wij ook graag het beheer en onderhoud op ons. Een goede service en onderhoud van de elektrotechnische installaties staat borg voor een ongestoorde bedrijfsvoering, zodat calamiteiten en storingen nauwelijks voorkomen. Zo kunt u op de kwaliteit, kennis en hoge service van P. Hoekwater B.V. vertrouwen, want wij lopen graag net een stapje harder dan de rest.