Inbraakpreventie

inbraak

P. Hoekwater B.V. heeft als beveiligingsexpert in beveiligingsinstallaties veel kennis en ervaring in het leveren en monteren van diverse alarminstallaties en beveiligingssystemen voor zowel inbraakpreventie als de algemene veiligheid van bedrijfspanden en huizen.

Inbraakpreventie met het juiste beveiligingssysteem

Om ongewenste ‘bezoekers’ buiten de deur te houden zijn er verschillende mogelijkheden voor inbraakpreventie en inbraakbeveiliging. Gezien het hoge aantal inbraken in Nederland, is het noodzakelijk dat u goede voorzorgsmaatregelen neemt voor de juiste inbraakbeveiliging van uw bedrijf of woonhuis. Wij helpen u graag met het juiste advies en installeren diverse middelen met oog op inbraakpreventie.

Neemt u het risico of hecht u belang aan de juiste inbraakpreventie?

Inbraakbeveiliging bij bedrijven

Inbraakbeveiliging bij bedrijven is in de laatste jaren steeds beter geworden, waardoor er minder inbraken bij goed beveiligde bedrijfspanden plaatsvinden. Sinds 2002 is het voor bedrijven namelijk verplicht om een inbraaksysteem voor de verzekering te nemen. Hierdoor zijn inbraken en criminaliteit bij bedrijven afgenomen, maar is dit helaas bij woonhuizen toegenomen. P. Hoekwater B.V. maakt zich sterk om zowel uw bedrijf als uw woning met de juiste inbraakbeveiliging te beschermen!

Woonhuisbeveiliging

Op het internet kunt u diverse tips en adviezen vinden over woonhuisbeveiliging en inbraakpreventie. Met onze beveiligingsmiddelen kunnen wij uw huis 24 per dag beveiligen tegen de risico’s van inbraak, overvallen of waterschade. Wij leveren hiervoor onder meer goede brandmeldinstallaties of een alarmsysteem. Als beveiligingsexpert kunnen wij uw woonhuis preventief beveiligen tegen diverse risico’s. Naar wens kunnen wij voor u een beveiligingspakket op maat maken, zodat uw kostbare woonhuis en spullen optimaal beveiligd zijn.

Inbraakpreventie: de middelen

Er zijn diverse middelen in omloop om inbrekers buiten de deur te houden. Met oog op inbraakpreventie kunt u denken aan rolluiken, inbraak trips, automatische verlichting, deur- en raamhendels, gillend alarm, flitser etc. Zeker als de inbreker deze vormen van beveiliging ziet of hoort, zal hij vaak gelijk rechtsomkeert maken om niet betrapt te worden.

De nieuwste beveiligingssystemen

Als duurzame installateur zijn wij voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en middelen voor inbraakpreventie, alarmsystemen en woonhuisbeveiliging. Er zijn bijvoorbeeld ook een draadloze WIFI camera’s die u via uw mobiel kunt besturen of een domoticasysteem voor het in- en uitschakelen van lichten en andere apparaten. Hiermee bent u in staat om waar en wanneer dan ook uw bedrijfspand of woning te controleren.

Inbraak

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een Politiekeurmerk Veilig Wonen is ook een middel voor inbraakpreventie. Hiermee weten ook inbrekers dat uw woning goed is beveiligd. Bovendien kunt u met dit keurmerk wel 20% korting krijgen op uw inboedelverzekering.  Daarbij bent u wel verplicht om bepaalde eisen te voldoen met betrekking tot buitenverlichting, rookmelders, hang- en sluitwerk op ramen en deuren etc.

Inbraakpreventie: enkele tips

  • Altijd ramen en deuren op slot doen als u weg bent of voor de nacht
  • Nooit sleutels onder een steen leggen of in het slot laten zitten
  • Laat uw huis bewoonbaar lijken als u langere tijd weg bent
  • Installeer tijdschakelaars die automatisch het licht aan en uit doen
  • Zorg voor een goed alarmsysteem
  • Kondig uw vakantie niet uitgebreid op Social Media aan

Geïnterresseerd?

Wilt u weten hoe u de beste inbraakpreventie kunt toepassen op uw bedrijf of woning, of wilt u een alarminstallatie of ander beveiligingsmiddel door ons laten installeren? Doe dan gelijk een aanvraag en brengen wij hierover het juiste advies uit.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.