(0297) 324260
Search
Close this search box.

Installatietechniek

Lichtinstallaties

Installateur van lichtinstallaties: bedrijven en winkelpanden

Verlichtingsinstallaties van vroeger bestonden uit een lichtaansluitpunt met een plafondlamp of hanglamp en vaak in één kleur. Dat is nu zeker heel anders. Verlichting is niet meer alleen het geven van licht, maar ook sfeer aan bepaalde ruimtes. Of het nu gaat om een kantoor, een winkelpand of bij u thuis, de juiste lichtinstallatie en de afstelling van de verlichtingskleur kan exact de sfeer oproepen die u binnen een bepaalde ruimte wilt creëren.

Laat ook uw lichtinstallaties uitvoeren door een deskundige installateur

Duurzame-energie

Licht- en krachtstroominstallaties

Naast onze elektrotechnische installaties zijn licht- en krachtstroominstallaties het hart van elke elektrische installatie. De installaties zijn de basis van elk bedrijfspand, kantoor of woning. Denk aan de juiste hoeveelheid schakelaars voor lichtpunten, wandcontactdozen voor de aansluiting van elektrische apparaten of aansluitpunten voor machines. Of u nou behoefte heeft aan een simpele lichtinstallatie of een uitgebreid netwerk binnen een nieuwbouwproject, bij P. Hoekwater B.V. kunt u voor alle soorten installaties terecht.

Kantoorverlichting

Duurzame energie en verlichting

Wij maken ons sterk voor energiezuinige verlichting. Als u voor uw organisatie kantoorverlichting nodig heeft, komen wij graag bij u langs om uw behoefte te bespreken en hiervoor een maatwerk verlichtingsadvies uit te brengen. Met oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zijn wij als duurzame installateur in regio Noord Holland ons bewust van onze verantwoordelijkheid en adviseren dan ook bij voorkeur duurzame verlichting en elektrische installaties die minder belastend zijn en bijdragen aan een schoner milieu.
Elektrotechniek

Verlichtingstechniek in beweging

Binnen het vakgebied van lichtinstallaties, is P. Hoekwater B.V. voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. De verlichtingstechniek is dan ook volop in beweging en wij zoeken altijd naar de producten die meerwaarde geven. Zeker op het gebied van bewustwording van ons elektriciteitsgebruik.

Lichtinstallaties

P. Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer en installeert divers lichtinstallaties en verlichting in de regio Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Uithoorn en andere plaatsen in Noord Holland.

Lichtinstallatie aanvragen?

Heeft u een opdracht voor een lichtinstallatie die u graag door ons wil laten uitvoeren of wilt u meer informatie? Hieronder kunt u gelijk aan aanvraag indienen.

Laatste nieuws

Groepenkast en energietransitie
Blog

Ga zorgvuldig met de groepenkast om

bron: Installatie Journaal auteur: Marion de Graaff Dennis van der Meij maakte lange tijd solar-opbrengstberekeningen voor particulieren, breidde dat uit met engineering voor de zakelijke

Lees meer...

LED verlichting

Waarom investeren in kwaliteitsvolle LED verlichting de lange termijn wint In de context van bedrijfshalverlichting staat duurzaamheid vaak hoog op de agenda. Het is een

Lees meer...

Lockout en Tagout

Lockout en Tagout: Hoe verschillen ze en waarom is dit belangrijk? In de wereld van industrie en onderhoud is veiligheid een topprioriteit. Eén van de

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!