(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzame energie

check zonne energiepotentie

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

U kunt dit eenvoudig online checken. Zonatlas heeft samen met de gemeenten in Nederland alle zonnige daken in beeld gebracht. Via onderstaande link kunt u checken of uw dak ook geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel energie u kunt opwekken met de zon!

Bereken de zonpotentie van uw dak.

Zonnepanelen kopen?

Wilt u zonnepanelen kopen dan is het nu tijd om zonnepanelen te installeren. De overheid geeft subsidie op de aanschaf van zonnepanelen, zodat u hier geen btw over hoeft te betalen. Dat scheelt direct in uw portemonnee! Als zonnepanelen installateur in Aalsmeer, Amsterdam en regio Amstellanden, is P. Hoekwater BV de uitgesproken installateur om u hierover goed te adviseren.

Doe nu gelijk een aanvraag voor zonnepanelen installeren.

Gerelateerde informatie

Bespaar ook op uw energiekosten met rendabele zonnepanelen. Laat uw duurzame zonnepanelen installateur voor u berekenen hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Zonnepanelen leveren meer energie op dan uw bankrekening! Laat ook zonnepanelen installeren en draag bij aan duurzame energie en een lagere energierekening.

Bespaar op de aanschaf van zonnepanelen en maak nu nog gebruik van de salderingsregeling bij zonnepanelen kopen. Wij kunnen u hier alles over uitleggen.

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!