Led verlichting

Klik om te delen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

P. Hoekwater B.V. is dé led verlichting installateur in Aalsmeer die zich sterk maakt voor energiezuinige verlichting. Als duurzame led installateur, kunnen wij dit soort verlichting aanleggen in geheel uw kantoor- of bedrijfspand, maar ook bij u thuis.

Led verlichting : de richtlijnen

De Europese Commissie heeft bepaald dat het energieverbruik sterk moet worden verminderd. Uit de “Richtlijn Energie verbruikende Producten” komt naar voren dat sommige energievretende verlichtingsproducten uit de handel moeten worden genomen. De ‘normale’ gloeilampen en TL lampen worden dan ook niet meer verkocht. Om zowel het milieu te besparen als de kosten op energierekeningen, is het aanschaffen van duurzame verlichting, dan ook de beste keuze.

Met de aanschaf van led lampen gaat u pas echt besparen op energie

Wat is LED verlichting?

Led verlichting is gemaakt op basis van een halfgeleider component LED. Deze zet elektrische energie om in zichtbare elektromagnetische straling. Dit geeft dus licht. Vanaf de jaren 90 is duurzame verlichting steeds meer op komen zetten, omdat dit het milieu spaart, veel langer meegaat en dit soort verlichting veel zuiniger is. Led verlichting wordt voor steeds meer toepassingen gebruikt, wat de energiekosten dus steeds verder doet afnemen.

Led lampen

Led lampen zijn een heel goed alternatief voor onder andere gloeilampen, halogeenlampen, TL lampen en oudere spaarlampen. Led lampen worden nu ook veel gebruikt voor televisies en auto’s. De ontwikkeling van duurzame verlichting zal niet stil blijven staan en er zullen zeker nog veel nieuwe ontwikkelingen volgen die toepasbaar zijn voor verschillende doeleinden.

De voordelen van Led lampen

Het gebruiken van led lampen heeft zeker een aantal goede voordelen, te weten:

 • Led lampen hebben een veel langere levensduur
 • Led lampen geven een hoger rendement
 • Led lampen bevatten geen kwik en zijn daarom milieuvriendelijk
 • Led lampen gaan minder snel kapot en zijn schokbestendig
 • Led lampen zijn gelijk op volle sterkte bij het inschakelen

Led verlichting besparing

Als duurzame verlichting installateur, geven wij u ook vrijblijvend verlichtingsadvies. Zeker als u plannen heeft om de verlichting in uw bedrijf, kantoor of bij u thuis te vervangen voor led verlichting of bij het nieuw aanschaffen van duurzame verlichting in of rond uw pand of huis.
Kijk ook bij kantoorverlichting voor meer informatie over de mogelijkheden van het aanleggen van elektriciteit en complete verlichting binnen uw bedrijf. Daarbij hebben wij ook de voorzieningen om noodverlichting aan te leggen.

Meer informatie over led lampen?

Als u meer informatie over led lampen of het vervangen van uw oude verlichting voor duurzame verlichting wilt, kunt u gelijk een aanvraag doen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Kijk ook in onze webshop voor diverse soorten verlichting.

  Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.

  Chat openen
  Direct in contact komen? Klik dan hier!
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u van dienst zijn!