(0297) 324260
Search
Close this search box.

Verlichting

Led verlichting

Led verlichting : de richtlijnen

De Europese Commissie heeft bepaald dat het energieverbruik sterk moet worden verminderd. Uit de “Richtlijn Energie verbruikende Producten” komt naar voren dat sommige energievretende verlichtingsproducten uit de handel moeten worden genomen. De ‘normale’ gloeilampen en TL lampen worden dan ook niet meer verkocht. Om zowel het milieu te besparen als de kosten op energierekeningen, is het aanschaffen van duurzame verlichting, dan ook de beste keuze.

P. Hoekwater B.V. is dé led verlichting installateur in Aalsmeer die zich sterk maakt voor energiezuinige verlichting. Als duurzame led installateur, kunnen wij dit soort verlichting aanleggen in geheel uw kantoor- of bedrijfspand, maar ook bij u thuis.

Met de aanschaf van led lampen gaat u pas echt besparen op energie

Led verlichting kantoor oude verlichting vervangen

Led lampen

Led lampen zijn een heel goed alternatief voor onder andere gloeilampen, halogeenlampen, TL lampen en oudere spaarlampen. Led lampen worden nu ook veel gebruikt voor televisies en auto’s. De ontwikkeling van duurzame verlichting zal niet stil blijven staan en er zullen zeker nog veel nieuwe ontwikkelingen volgen die toepasbaar zijn voor verschillende doeleinden.

Duurzame-energie

De voordelen van Led lampen

Het gebruiken van led lampen heeft zeker een aantal goede voordelen, te weten:

  • Led lampen hebben een veel langere levensduur
  • Led lampen geven een hoger rendement
  • Led lampen bevatten geen kwik en zijn daarom milieuvriendelijk
  • Led lampen gaan minder snel kapot en zijn schokbestendig
  • Led lampen zijn gelijk op volle sterkte bij het inschakelen

Led verlichting besparing

Als duurzame verlichting installateur, geven wij u ook vrijblijvend verlichtingsadvies. Zeker als u plannen heeft om de verlichting in uw bedrijf, kantoor of bij u thuis te vervangen voor led verlichting of bij het nieuw aanschaffen van duurzame verlichting in of rond uw pand of huis.
Kijk ook bij kantoorverlichting voor meer informatie over de mogelijkheden van het aanleggen van elektriciteit en complete verlichting binnen uw bedrijf. Daarbij hebben wij ook de voorzieningen om noodverlichting aan te leggen.

Meer informatie over led lampen?

Als u meer informatie over led lampen of het vervangen van uw oude verlichting voor duurzame verlichting wilt, kunt u gelijk een aanvraag doen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!