verkoop@hoekwater.nl
(0297) 324260

Duurzame energie

Laadpaal thuis

Laadpaal thuis kopen?

Wilt u graag een laadpaal kopen en laten installeren voor uw elektrische auto? Natuurlijk wilt u een laadpaal van goede kwaliteit en de zekerheid dat u snel en veilig uw laadpaal kunt gebruiken. P. Hoekwater B.V. is erkend installateur van oplaadpalen en oplaadpunten in regio Aalsmeer, Amsterdam en omgeving Amstelland. Door de steeds grotere vraag naar een laadpaal thuis, kunnen wij snel aan uw vraag voldoen.

Laadpaal thuis laten installeren

Op dit moment neemt de vraag naar elektrisch rijden steeds meer toe, mede door de politieke druk om schoner te gaan rijden in verband met de leefbaarheid in ons milieu. Vanwege de enorme vraag naar een laadpaal thuis is het verstandig om ruim van te voren een laadpaal aan te vragen en te laten installeren zodat u straks niet in een lange wachtrij komt te staan. Zo kunt u op elk moment, overdag of ’s avonds (laag tarief) uw auto opladen.

Door de steeds toenemende vraag naar laadpalen, zijn wij dagelijks onderweg om een laadpaal bij mensen thuis te installeren. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat u in de ochtend altijd met een volledig opgeladen auto van huis of naar uw werk kunt rijden.

Voordelen van een laadpaal thuis

Waarom kiest u voor een laadpaal thuis van Hoekwater?

Elektrische auto opladen thuis

De techniek in elektrische auto’s word continu verbeterd en de laadpalen worden steeds efficiënter en kunnen sneller opladen. De elektrische auto’s hebben op dit moment nog niet een heel groot bereik op het gebied van afstanden. Gelukkig worden de oplaadtijden steeds sneller. Ook langs de snelwegen kunt u op verschillende oplaadpunten bij stations, hotels en grotere restaurants uw elektrische auto opladen. Een nadeel is echter dat er nog niet overal laadpalen zijn, dus een laadpaal thuis is uitermate handig. Zo kunt u altijd met opgeladen auto de weg op en hoeft u niet bang te zijn dat u na één of twee uur uw auto alweer aan de laadpaal moet leggen.

Verschillende types laadpalen voor thuisgebruik

Er zijn verschillende soorten laadpalen die wij bij uw thuis kunnen installeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een laadpaal aan de wand, maar ook voor een laadstation op een daarvoor bestemde paal. Zo kunt u ook een laadpaal met pasjessysteem aanschaffen. Dit gebeurt vaker bij een openbare laadpaal in een bepaalde straat, wijk of parkeerplaats. Een laadpaal is in meerdere varianten verkrijgbaar. Met wandcontactdoos of met een aangesloten kabel. Ieder model heeft weer zijn eigen voordelen. Daarbij is het type laadstation afhankelijk van uw eigen voorkeur en wensen.

Hoe lang duurt het opladen met een laadpaal?

Natuurlijk wilt u weten hoe snel uw elektrische auto met een laadpaal opgeladen is. Dit is enerzijds afhankelijk van hoe leeg de accu is en anderzijds hangt dit af van de capaciteit van het oplaadsysteem van uw elektrische auto. Als laadpaal installateur in Aalsmeer en regio Amsterdam en Amstelland, kunnen wij snel een laadpaal thuis leveren en installeren. Afhankelijk van het type laadpaal, kunt bij de wat duurdere types uw elektrische auto al binnen een half uur volledig opladen. Het is dan wel van belang dat uw auto kan snel laden.

Kosten laadpaal

De kosten voor een laadpaal variëren, afhankelijk van het soort en type laadpaal die u kiest. Dit zal dus van elkaar verschillen. Wat u bij P. Hoekwater B.V.  als erkende laadpaal installateur extra krijgt, is een gedegen advies bij de installatie van een laadpaal. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Leg gerust uw vraag en wens aan ons voor en krijg altijd gratis advies voor uw eigen laadpaal thuis!

Subsidie voor een particuliere laadpaal

Bepaalde gemeentes bieden op eigen initiatief subsidies als u een laadpaal voor thuis wil aanschaffen. Subsidies op landelijk gebied zijn nog niet geregeld.

Per gemeente verschillen de eisen. Bij P. Hoekwater B.V. zoeken wij voor u uit of u in aanmerking kan komen voor een subsidie en hoe hoog die zal zijn.

Omdat er steeds meer elektrische auto’s bijkomen wordt er steeds minder subsidie toegekend. Door de toename van het aantal laadpalen is de gemeente meer gaan investeren in openbare laadpalen.

Subsidie voor een zakelijke laadpaal

Voor het kopen van laadpalen zijn er 3 fiscale voordelen:

  1. Er zijn subsidies voor een Milieu Investeringsaftrek (MIA)
  2. Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL)
  3. Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Dit zijn de subsidies die beschikbaar zijn voor ondernemers.

Bij de MIA is een investeringsaftrek mogelijk tot wel 36% van het investeringsbedrag. Daarbij komt de gebruikelijke investeringsaftrek er bovenop.

Met VAMIL mag 75% van de investeringskosten afgeschreven worden.U mag zelf bepalen wanneer u het bedrag afschrijft. Dit levert 2 voordelen op, te weten op de liquiditeit en rente voor uw bedrijf.

Er is wel een voorwaarde dat de minimale investering voor de laadpaal minimaal €2.500,- moet zijn om in aanmerking te komen. De aanvraag van een KIA kan ervoor zorgen dat u een extra fiscale afschrijving van 28% ontvangt in het investeringsjaar. Bent u van plan om een laadpaal te kopen? Laad u dan adviseren door één van onze experts. Neem contact op door het contactformulier in te vullen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Een laadpaal thuis aanvragen?

Wilt u gratis advies bij de aanschaf van een laadpaal thuis? Bel ons gelijk, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en u hiervoor het beste advies kunnen geven.

Vrijblijvend en gratis advies of Offerte aanvragen?

Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde informatie

Laat nu een laadpaal thuis installeren voor uw elektrische auto opladen. Als duurzame installateur leveren en installeren wij laadpalen tegen een scherpe prijs.

Een laadpaal kopen geeft u de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij bedrijven, of kies voor een laadpaal thuis met uw eigen elektrische laadpaal voor de deur.

In dit artikel meer nieuws over de toename van elektrisch rijden in Nederland. Welke landen leggen in de komende jaren de verkoop van benzine en dieselauto’s aan banden?

Laatste nieuws

Certificeringen & Partners

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!