(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzame energie

Laadpaal thuis

Laadpaal thuis: uw auto opladen met eigen stroom

Hoe fijn is het om uw elektrische auto op privéterrein te parkeren? Met een laadpaal voor thuis voorziet u de wagen van eigen stroom. Heeft u plannen om een laadpaal te kopen en wilt u deze laten installeren door een betrouwbare laadpaal installateur? P. Hoekwater B.V., De Elektroloog Aalsmeer, is gespecialiseerd in laadpaal thuis installatie in de regio Aalsmeer, Amsterdam en Amstelland. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over de keuze voor de juiste laadpaal én een goede installatie. Wekt dit uw interesse en wilt u op korte termijn een laadpaal aanvragen? Lees vooral verder!

Waarom een laadpaal thuis?

Met een elektrische wagen draagt u uw steentje bij aan een schoner milieu en een betere wereld. Daarbij denkt u niet alleen aan uzelf, maar geeft u ook vorm aan een duurzame toekomst voor uw kinderen. De vraag naar laadpalen neemt snel toe en daarom is het belangrijk een laadpaal thuis op tijd aan te vragen. Op die manier is een lange wachtrij te voorkomen. Met een laadpaal thuis bepaalt u helemaal zelf wanneer u de auto oplaadt. Dankzij thuisladen profiteert u bijvoorbeeld van opladen tegen extra lage prijzen in de daluren. Bovendien hoeft u niet langer rekening te houden met anderen die ook hun elektrische wagen willen opladen aan een openbare laadpaal.

Wat zijn de voordelen van een laadpaal thuis?

Een laadpaal thuis brengt allerlei voordelen met zich mee. Waarom kiest u voor laadpaalinstallatie aan huis door P. Hoekwater B.V.?

Hoe belangrijk is een laadpaal voor thuis?

Een laadpaal aan huis is een praktische uitkomst wanneer er op het werk nog geen elektrische laadpaal aanwezig is. U gaat dus altijd met een opgeladen voertuig de weg op. Langs wegen vindt u steeds meer oplaadpunten voor de elektrische auto, maar dit is zeker niet overal het geval. Daarom is een laadpaal aan huis een uitstekend idee, vooral bij het afleggen van lange afstanden. Op die manier hoeft u niet binnen twee uur de auto alweer aan de laadpaal te leggen.

Welke laadpaal thuis kiest u?

Laadpalen zijn er in allerlei soorten en maten en daarom is een goed advies belangrijk. Naast een laadpunt aan de wand is er ook de losse laadpaal. Daarnaast heeft u de keuze uit een laadpaal die werkt met een pasjessysteem. Met deze elektronische sleutel beslist u wie er van de laadpaal gebruikmaakt. Een laadstation is verder afhankelijk van uw voorkeur en wensen. Hulp of advies nodig? Neem contact op met Hoekwater, we helpen u altijd graag op weg!

Hoelang duurt het opladen van de elektrische auto met een laadpaal thuis?

Snel een laadpaal thuis leveren en installeren is natuurlijk hartstikke fijn, maar hoelang duurt het opladen eigenlijk van een elektrische wagen? De oplaadduur is afhankelijk van hoe leeg een accu is, maar ook van het oplaadsysteem van uw auto. Daarom is het belangrijk dat u samenwerkt met een erkende laadpaal installateur. Het is van belang dat een auto snel kan laden en daar hoort de juiste laadpaal bij. Met sommige laadpunten is het mogelijk om uw elektrische wagen al in een half uur op te laden!

Laadpaal thuis kosten

In uw zoektocht naar een laadpaal thuis bent u ook benieuwd naar de laadpaal thuis kosten. De kosten voor aanschaf en installatie van een laadpunt zijn afhankelijk van het type en soort laadpaal. Daarom is advies op maat relevant in het speuren naar een geschikte laadpaal voor aan huis. P. Hoekwater B.V. verzekert u van een kosteloos en gedegen advies. Bovendien beantwoorden we al uw vragen met plezier en stellen we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Schroom daarom niet om uw vragen bij ons neer te leggen.

Particuliere subsidiemogelijkheden voor een laadpaal thuis

Er zijn geen landelijke subsidies mogelijk voor het plaatsen en installeren van een laadpaal aan huis. Wel zijn er gemeentes die op eigen initiatief subsidies aanbieden voor het plaatsen van een laadpaal. Omdat er steeds meer elektrische auto’s bij komen, wordt er steeds minder subsidie toegekend. Daarnaast investeren gemeentes volop in openbare laadpalen. Bent u benieuwd of u in aanmerking voor subsidie? P. Hoekwater B.V. zoekt het graag voor u uit!

Zakelijke subsidieregelingen

Bedrijven profiteren bij de aankoop en installatie van een laadpaal van diverse fiscale voordelen. Naast de Milieu Investeringsaftrek (MIA) zijn er ook de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) en de Kleinschaligheidsinvesteringaftrek (KIA).

  1. . MIA: er is een investeringsaftrek mogelijk tot maximaal 36 procent van het investeringsbedrag. Deze aftrek is er náást de gebruikelijke investeringsaftrek.
  2. VAMIL: hierbij schrijft u maximaal 75 procent van de investeringskosten af. Het is aan u op welk moment u dit doet. Een aantrekkelijke optie, want dit heeft een positieve uitwerking op uw liquiditeit en rente.
  3. KIA: hierbij is een investeringsaftrek mogelijk tot maximaal 28 procent. Een minimale investering van € 2.500,- is verplicht.

Waarom u kiest voor laadpaal thuis installatie door P. Hoekwater B.V. - De Elektroloog Aalsmeer.

Een laadpaal installeren en laat u dit bij voorkeur doen door installateur P. Hoekwater B.V.? Dit levert áltijd voordelen op:

  • De plaatsing en installatie wordt gedaan door een erkende installateur;
  • U investeert in een energiezuinige laadpaal voor uw elektrische auto;
  • De focus van Hoekwater ligt altijd op duurzame energie en het doorvoeren van kostenbesparingen;
  • U profiteert altijd van een uitstekende service, ook ná plaatsing;
  • Bij ons is een goed en eerlijk advies altijd gratis!

Laadpaal thuis aanvragen?

Wilt u weten wat de laadpaal installatiekosten zijn voor een laadpaal thuis? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij P. Hoekwater B.V. Bel ons, stuur een mail of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een heldere prijsindicatie.

Vrijblijvend en gratis advies of Offerte aanvragen?

Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde informatie

Laat nu een laadpaal thuis installeren voor uw elektrische auto opladen. Als duurzame installateur leveren en installeren wij laadpalen tegen een scherpe prijs.

Een laadpaal kopen geeft u de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij bedrijven, of kies voor een laadpaal thuis met uw eigen elektrische laadpaal voor de deur.

In dit artikel meer nieuws over de toename van elektrisch rijden in Nederland. Welke landen leggen in de komende jaren de verkoop van benzine en dieselauto’s aan banden?

Laatste nieuws

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!