(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Twaalfde editie Amsterdamse Bos Golf

Twaalfde editie Amsterdamse Bos Golf

Op dinsdag 25 JUNI 2024  gaat het weer gebeuren, dan wordt de 12e editie van het AMSTERDAMSE BOS GOLF gehouden. Dit unieke evenement wordt georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn en is inmiddels een begrip in de regio. Wij mogen met recht spreken over een uniek evenement, want in menig opzicht wordt zelfs de meest doorgewinterde golfer hier geconfronteerd met een combinatie van omstandigheden en ervaringen die hem of haar voor altijd bij zullen blijven. Geen wonder dus, dat de deelnemende teams vaak al eerder hebben deelgenomen.

Hoofdsponsoren – De Vries – Hoekwater

Voor de tweede keer op rij zijn de hoofdsponsoren van dit toernooi het duo Schoonmaakbedrijf De Vries en Installatiebedrijf Hoekwater. Al vanaf het begin doen zij jaarlijks mee met een gecombineerde flight. Zij zijn een gewaardeerde deelnemer die al diverse keren de 1e prijs hebben gewonnen.

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries bestaat al sinds 1976 toen de ouders van de huidige directeur Frank de Vries met hun eigen schoonmaakbedrijf begonnen. Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries richt zich op de zakelijke markt, kantoren, bedrijfspanden, scholen e.d. U kunt ze dus niet bellen om de ramen van uw woonhuis te wassen.

Elektrotechnisch Installatiebedrijf P. Hoekwater

Elektrotechnisch Installatiebedrijf P. Hoekwater werd in 1945 opgericht door de voormalige eigenaar Piet Hoekwater. In 1991 is het bedrijf overgenomen door Frans Sparnaaij en zijn vrouw en draait sindsdien onder de naam P. Hoekwater BV “De Elektroloog”. Hun missie is het geven van advies op het gebied van duurzame energie, energiebesparing, energiezuinige installaties, beveiliging, verlichting en nog veel meer voor zowel (grote) bedrijven als particulieren.

Het goede doel: Beat Batten

Meld je aan voor het Amsterdamse Bos Golf Toernooi en steun daarmee de Stichting Beat Batten. De opbrengst van dit toernooi draagt bij aan het financieren van hoopgevend onderzoek naar de ziekte van Batten. Batten is een nu nog dodelijke stofwisselingsziekte die vooral kinderen treft.

Kinderen met Batten lijken bij hun geboorte gezond, maar gaan op jonge leeftijd steeds slechter zien en worden blind. Zij ontwikkelen epilepsie en verliezen hun spierkracht, spraakvermogen, motoriek, cognitie en hun geheugen.

Een van de motto’s van dit evenement is dan ook: “het gaat niet om het verlagen van uw eigen handicap, maar om het verlagen van de lichamelijke handicap van een ander”.

Maaiploeg staat in de startblokken

Twaalfde editie Amsterdamse Bos GolfDe maaiploeg o.l.v. Nico Röling staat te trappelen om het Bos in te mogen om te de greens speelklaar te maken. Het Amsterdamse Bos maait de fairway’s, maar de greens worden door onze jongens geregeld. Helaas moesten ze nog wachten op groen licht van de boswachters.
De natuur krijgt voorrang in het Amsterdamse Bos en zo lang er nog nesten verscholen kunnen zitten tussen het gras mag er niet gemaaid worden.

De jongens van de maaiploeg moesten dus nog even “op hun handen blijven zitten”. Maar zaterdag 11 mei mogen ze aan de slag in het Bos.

Veilingkavels

Twaalfde editie Amsterdamse Bos GolfOm een mooie opbrengst voor ons goede doel te kunnen realiseren is de veiling een onmisbaar element tijdens ons evenement. Inmiddels druppelen de kavels binnen waaronder een bekende en favoriete kavel, de 12 persoons bungalow in de Algarve, Vila Dos Piscos. We zijn er nog niet, dus mocht u een kavel in willen brengen dan houdt de veilingcommissie zich aanbevolen.

Heeft u een kavel aan te bieden, zoals een sloepentocht, een diner voor twee, een wijnproeverij, een rit met een cabrio etc. meldt het bij de veilingcommissie via het emailadres: [email protected]

Hoe kunt u deelnemen?

Gelet op het unieke karakter en de sfeer is het Amsterdamse Bos Golf een prachtig netwerk evenement voor bedrijven. Bedrijven die met een team willen deelnemen, kunnen dit doen met een flight van 4 personen of als sponsor. De verrassende verzorging gedurende de gehele dag en het diner en de drank zijn inbegrepen in de prijs van € 1.250,- (voor een flight van 4 personen). Deelname of sponsoring kan opgegeven worden via de website www.amsterdamsebosgolf.nl of door een email te verzenden aan [email protected]

Tot 25 juni!
Jeroen Homan
Voorzitter Bos Golf Commissie
Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!