Elektricien Amsterdam

Klik om te delen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Elektricien Amsterdam of elektromonteur in Aalsmeer nodig?

 • Storingsdienst: 24/7 bereikbaar
 • Snel, vakkundig en gekwalificeerd
 • Elektriciens die hun vak verstaan
 • Wij overtreffen graag uw verwachtingen

Elektra storing en snel een elektricien voor uw deur?

Heeft u een elektra storing, is de stroom uitgevallen, zijn de stoppen doorgeslagen of heeft u dringend een erkende en goede elektricien in Aalsmeer of in en rond Amsterdam nodig? Wij zijn niet zo maar een elektricien, nee met P. Hoekwater B.V. heeft u een ervaren en service gerichte elektricien en elektromonteur die veel meer in huis heeft dan alleen een elektra storing verhelpen. Een goede elektricien onderscheidt zich in kwaliteit, betrouwbaarheid en hoge service. Dat is dus P. Hoekwater B.V. Met ons heeft u gelijk één van de betere elektriciens in Aalsmeer en Amsterdam gevonden!

Wij verhelpen snel uw elektra storing

Een elektra stroring is natuurlijk heel vervelend en dat wilt u zo snel mogelijk verholpen hebben. Gelukkig kunt u met één telefoontje ons gelijk als elektricien in Aalsmeer en regio Amsterdam inschakelen en rijden wij, indien mogelijk, nog dezelfde dag bij u langs om de elektra storing te verhelpen. Welke elektra storingen en elektrotechnische installaties kunnen wij voor u oplossen, aansluiten of verbeteren?

Elektricien Amsterdam en omstreken

Als erkende en zeer ervaren elektricien in Amsterdam, Amstelland, Aalsmeer en omstreken, onderscheiden wij ons graag met onze hoge kwaliteit en serviceverlening aan onze klanten in deze regio. Wij zijn zowel elektricien, elektromonteur als installateur. Voor elk elektrotechnisch probleem of storing, zijn wij uw partner voor snelle probleemoplossing, elektrotechnische installatie, bij verlichting aanleggen, problemen in de meterkast of bij uitbreiding van uw groepenkast in uw woning, kantoor of bedrijfspand.

 • Stroom uitgevallen
 • Stoppen doorgeslagen
 • Storing in meterkast
 • Stopcontacten aanleggen
 • Meterkast aansluiten

Elektricien Amsterdam voor particulieren en bedrijven

P. Hoekwater B.V. is een elektricien in Amsterdam, Aalsmeer en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties, verlichting en domotica systemen. Wij vinden ons persoonlijk meer een ‘elektroloog’ dan alleen een elektricien. Het verschil zit hem in de kwaliteit, erkenning en meerwaarde die wij graag aan onze klanten geven. Elektriciens in Amsterdam zijn er genoeg, maar wat maakt het dat u nu kiest voor een elektricien die zich onderscheidt van andere elektriciens? Wellicht dat onze credo u genoeg zegt:

Het leveren van kwaliteit kost geld, maar het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen

Daarom kiest u voor P. Hoekwater B.V. als u ook van mening bent dat kwaliteit voor de prijs gaat. Dan heeft u in elk geval de garantie dat u voor een elektricien kiest die waar maakt wat hij zegt en doet wat er gevraagd wordt. Vaak meer dan wat u verwacht. Kijk en daar doen wij het voor!

Een elektricien nodig of een elektrotechnisch installateur?

Misschien vraagt u zich af of u nu een elektricien of een elektrotechnisch installateur nodig heeft. Dit is mede afhankelijk van de klus die gedaan moet worden. Als elektricien voeren wij vaak meer kleinere elektrotechnische opdrachten uit voor particulieren, bedrijven en kantoren. Gaat het om grotere elektrotechnische installaties, domotica aanleggen of beveiliging voor uw woning, kantoor of bedrijf, dan zitten wij meer in de rol van elektrotechnisch installateur. In elk geval geldt dat u met P. Hoekwater B.V. altijd goed zit voor elke klus of opdracht waar u een elektricien voor nodig heeft.

Elektricien kiezen: uw voordelen met Hoekwater

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste elektricien in Amsterdam, Aalsmeer of Amstelland. Wilt u het liefst de goedkoopste elektricien in Amsterdam, dan zijn wij dat niet. Kiest u voor kwaliteit en wilt u de garantie dat u een erkende elektricien of elektromonteur in uw omgeving kiest, waar u echt van op aan kunt en die waarmaakt wat hij zegt? Ja, in al deze gevallen kiest u voor P. Hoekwater B.V. Wilt u een elektricien die vrijwel direct bij u voor de deur staat, maar pas na de probleemoplossing bijkomende verborgen kosten declareert, of wilt u graag van te voren duidelijkheid over de totale kosten die u in rekening gebracht worden zonder addertjes onder het gras? Dan kiest u dus ook voor P. Hoekwater B.V. als uw elektricien in Amsterdam en regio Amstelland, want alhoewel verrassingen leuk zijn, doen wij dat liever niet met de prijs.

En nog meer?

Waarom kiezen onze klanten nog meer voor ons?

 • Wij gaan zeer vakkundig en professioneel te werk
 • Snelle service en probleemoplossing
 • Wij bieden totaaloplossingen op elk elektrotechnisch gebied
 • Gekwalificeerde elektriciens met jarenlange werkervaring
 • Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsmateriaal
 • Wij geven altijd gevraagd en ongevraagd GRATIS advies

U weet nu genoeg?

Als u nu denkt van: “ik ben wel overtuigd dat ik Hoekwater als elektricien moet hebben”, dan kunt u ons nu gelijk bellen of een terugbelverzoek indienen!

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen en uw elektro storing of opdracht overleggen met één van onze deskundige elektriciens? Vraag dan gelijk een offerte aan.

  Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.

  Gerelateerde informatie

  Groepenkast vervangen, uitbreiden en aansluiten

  Wilt u een groepenkast vervangen, uitbreiden, installeren of aansluiten? Als elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen wij een nieuwe groepenkast installeren voor uw moderne apparatuur.

  Stroomstoring

  Stroomstoring oplossen? De Elektricien komt er aan!

  Heeft u een stroomstoring, elektrotechnisch installatieprobleem, problemen in de meterkast of wilt u oude verlichting vervangen of een andere vraag? Met één telefoontje komen wij snel bij u langs!

  elektriciteit aanleggen

  Elektriciteit aanleggen of stroom aansluiten

  Wilt u elektriciteit aanleggen, stroom aansluiten in een nieuwe woning, nieuwe elektriciteitskabels aanbrengen of wilt u nieuwe stopcontacten aanleggen? Van ons altijd het beste advies en vakkundige installatie.

  Chat openen
  Direct in contact komen? Klik dan hier!
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u van dienst zijn!