(0297) 324260
Search
Close this search box.

Installatietechniek

Elektricien Amsterdam

Elektricien in Amsterdam of elektromonteur in Aalsmeer nodig?

  • Storingsdienst: 24/7 bereikbaar
  • Snel, vakkundig en gekwalificeerd
  • Elektriciens die hun vak verstaan
  • Wij overtreffen graag uw verwachtingen

Het leveren van kwaliteit kost geld, maar het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen

Domoticasysteem

Elektra storing en snel een elektricien voor uw deur?

Heeft u een elektra storing, is de stroom uitgevallen, zijn de stoppen doorgeslagen of heeft u dringend een erkende en goede elektricien in Aalsmeer of in en rond Amsterdam nodig? Wij zijn niet zo maar een elektricien, nee met P. Hoekwater B.V. heeft u een ervaren en service gerichte elektricien en elektromonteur die veel meer in huis heeft dan alleen een elektra storing verhelpen. Een goede elektricien onderscheidt zich in kwaliteit, betrouwbaarheid en hoge service. Dat is dus P. Hoekwater B.V. Met ons heeft u gelijk één van de betere elektriciens in Aalsmeer en Amsterdam gevonden!

Installatietechniek

Wij verhelpen snel en vakkundig uw elektra storing

Een elektra stroring is natuurlijk heel vervelend en dat wilt u zo snel mogelijk verholpen hebben. Gelukkig kunt u met één telefoontje ons gelijk als elektricien in Aalsmeer en regio Amsterdam inschakelen en rijden wij, indien mogelijk, nog dezelfde dag bij u langs om de elektra storing te verhelpen. Welke elektra storingen en elektrotechnische installaties kunnen wij voor u oplossen, aansluiten of verbeteren?

Elektrotechniek

Elektricien in Amsterdam en omstreken

Als erkende en zeer ervaren elektricien in Amsterdam, Amstelland, Aalsmeer en omstreken, onderscheiden wij ons graag met onze hoge kwaliteit en serviceverlening aan onze klanten in deze regio. Wij zijn zowel elektricien, elektromonteur als installateur. Voor elk elektrotechnisch probleem of storing, zijn wij uw partner voor snelle probleemoplossing, elektrotechnische installatie, bij verlichting aanleggen, problemen in de meterkast of bij uitbreiding van uw groepenkast in uw woning, kantoor of bedrijfspand.

U kunt bij ons terecht voor:

Elektricien in Amsterdam voor particulieren en bedrijven

P. Hoekwater B.V. is een elektricien in Amsterdam, Aalsmeer en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties, verlichting en domotica systemen. Wij vinden ons persoonlijk meer een ‘elektroloog’ dan alleen een elektricien. Het verschil zit hem in de kwaliteit, erkenning en meerwaarde die wij graag aan onze klanten geven. Elektriciens in Amsterdam zijn er genoeg, maar wat maakt het dat u nu kiest voor een elektricien die zich onderscheidt van andere elektriciens? Wellicht dat onze credo u genoeg zegt:

Het leveren van kwaliteit kost geld, maar het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen

Daarom kiest u voor P. Hoekwater B.V. als u ook van mening bent dat kwaliteit voor de prijs gaat. Dan heeft u in elk geval de garantie dat u voor een elektricien kiest die waar maakt wat hij zegt en doet wat er gevraagd wordt. Vaak meer dan wat u verwacht. Kijk en daar doen wij het voor!

Een elektricien in Amsterdam of omgeving nodig of een elektrotechnisch installateur?

Misschien vraagt u zich af of u nu een elektricien of een elektrotechnisch installateur nodig heeft. Dit is mede afhankelijk van de klus die gedaan moet worden. Als elektricien voeren wij vaak meer kleinere elektrotechnische opdrachten uit voor particulieren, bedrijven en kantoren. Gaat het om grotere elektrotechnische installaties, domotica aanleggen of beveiliging voor uw woning, kantoor of bedrijf, dan zitten wij meer in de rol van elektrotechnisch installateur. In elk geval geldt dat u met P. Hoekwater B.V. altijd goed zit voor elke klus of opdracht waar u een elektricien voor nodig heeft.

Elektricien kiezen: uw voordelen met Hoekwater

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste elektricien in Amsterdam, Aalsmeer of Amstelland. Wilt u het liefst de goedkoopste elektricien in Amsterdam, dan zijn wij dat niet. Kiest u voor kwaliteit en wilt u de garantie dat u een erkende elektricien of elektromonteur in uw omgeving kiest, waar u echt van op aan kunt en die waarmaakt wat hij zegt? Ja, in al deze gevallen kiest u voor P. Hoekwater B.V. Wilt u een elektricien die vrijwel direct bij u voor de deur staat, maar pas na de probleemoplossing bijkomende verborgen kosten declareert, of wilt u graag van te voren duidelijkheid over de totale kosten die u in rekening gebracht worden zonder addertjes onder het gras? Dan kiest u dus ook voor P. Hoekwater B.V. als uw elektricien in Amsterdam en regio Amstelland, want alhoewel verrassingen leuk zijn, doen wij dat liever niet met de prijs.

Waarom kiezen onze klanten nog meer voor ons?

  • Wij gaan zeer vakkundig en professioneel te werk
  • Snelle service en probleemoplossing
  • Wij bieden totaaloplossingen op elk elektrotechnisch gebied
  • Gekwalificeerde elektriciens met jarenlange werkervaring
  • Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsmateriaal
  • Wij geven altijd gevraagd en ongevraagd GRATIS advies

U weet nu genoeg?

Als u nu denkt van: “ik ben wel overtuigd dat ik Hoekwater als elektricien moet hebben”, dan kunt u ons nu gelijk bellen of een terugbelverzoek indienen!

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen en uw elektro storing of opdracht overleggen met één van onze deskundige elektriciens? Vraag dan gelijk een offerte aan.

Gerelateerde informatie

Wilt u een groepenkast vervangen, uitbreiden, installeren of aansluiten? Als elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen wij een nieuwe groepenkast installeren voor uw moderne apparatuur.

Heeft u een stroomstoring, elektrotechnisch installatieprobleem, problemen in de meterkast of wilt u oude verlichting vervangen of een andere vraag? Met één telefoontje komen wij snel bij u langs!

Wat betekent de NEN 3140 voor de elektrische installaties binnen uw bedrijf? Wij leggen u graag uit waar deze keuring uit bestaat en waar uw bedrijf aan moet voldoen.

 

Laatste nieuws

Groepenkast en energietransitie
Blog

Ga zorgvuldig met de groepenkast om

bron: Installatie Journaal auteur: Marion de Graaff Dennis van der Meij maakte lange tijd solar-opbrengstberekeningen voor particulieren, breidde dat uit met engineering voor de zakelijke

Lees meer...

LED verlichting

Waarom investeren in kwaliteitsvolle LED verlichting de lange termijn wint In de context van bedrijfshalverlichting staat duurzaamheid vaak hoog op de agenda. Het is een

Lees meer...

Lockout en Tagout

Lockout en Tagout: Hoe verschillen ze en waarom is dit belangrijk? In de wereld van industrie en onderhoud is veiligheid een topprioriteit. Eén van de

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!