Meet en regeltechniek

Bij P. Hoekwater B.V. kunt u terecht voor meet en regeltechniek van diverse elektrotechnische installaties. Als expert op het gebied van meet en regeltechniek is P. Hoekwater B.V. een deskundige partner om te kijken hoe we kosten kunnen besparen voor uw bedrijfspanden en ervoor te zorgen dat alle installaties naar behoren werken en alles hieromtrent goed geregeld is.

Meet- en regelinstallaties goed afstellen

Regelinstallatie

Onze specialisten op het gebied van meet- en regeltechniek, beschikken over de juiste kennis en ervaring om bijvoorbeeld de temperatuur of luchtvochtigheid binnen gebouwen te meten, het meten en regelen van motoren of pompen en de bijbehorende processen. Een goede implementatie van de regeltechniek vraagt om een nauwe aansluiting met de installaties, zodat deze goed afgesteld en geregeld worden.

Regeltechnische problemen?

Binnen onze werkzaamheden in de elektrotechniek, inspecteren wij meet- en regelinstallaties en kunnen regeltechnische problemen lokaliseren en hiervoor mogelijke oplossingen aandragen. Waar nodig kunnen wij bepaalde processen optimaliseren, beter instellen en hiermee ook kosten besparen. Met oog op troubleshooting lokaliseren wij eerst de oorzaak van het probleem en doen een uitgebreide analyse. Hierna doen wij een verbetervoorstel en kijken hoe de technische installaties beter kunnen afstellen en de problemen verholpen worden.

Welke meet- en regeltechniek kunnen wij voor u regelen?

  • Het ontwerpen of verbeteren van meet- en regelinstallaties
  • Het integreren van verschillende installaties
  • Het bouwen van panelen voor regelkasten voor meet- en regelinstallaties
  • De bekabeling van installaties
  • Het opzetten en uitvoeren van gebouwbeheersystemen

Het volledig beheersbaar maken van installaties op afstandsbeheer

De beste meet- en regeltechniek voor diverse processen

Elektrotechnische installaties bestaan uit meerdere onderdelen. Denk aan motoren, pompen, filters, warmtewisselaars, ventilatoren etc. Met een goed meet- en regelsysteem kan de gehele installatie gecontroleerd worden en als één geheel optimaal functioneren. Bovendien kan een meet- en regelsysteem de meetwaarden genereren en deze aanduiden en opslaan. Daarnaast zorg een meet- en regelsysteem voor een veilige werking van de installatie en kan een alarm geven of ingrijpen als er iets in de installatie niet goed werkt.

Met de meet- en regeltechniek van P. Hoekwater B.V. is het altijd goed geregeld

Onderhoud technische installaties

Naast de meet- en regeltechniek kunt u P. Hoekwater B.V. ook inschakelen voor het beheer en service en onderhoud van uw elektrotechnische installaties. Zo weet u zeker dat alle installaties goed zijn afgesteld, grijpen wij in bij eventuele storingen en dragen zorg voor een uitstekende service en onderhoud.

Meet- en regeltechniek nodig voor uw installaties?

Heeft u een opdracht voor meet- en regeltechniek die u graag door ons wil laten uitvoeren of wilt u meer informatie? Hieronder kunt u gelijk aan aanvraag indienen.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.