(0297) 324260
Search
Close this search box.

Installatietechniek

Meet en regeltechniek

Meet- en regelinstallaties goed afstellen

Onze specialisten op het gebied van meet- en regeltechniek, beschikken over veel kennis en ervaring. Dit is nodig om bijvoorbeeld de temperatuur of luchtvochtigheid binnen gebouwen te meten, het meten en regelen van motoren of pompen en het controleren van bijbehorende werkprocessen. Een goede implementatie van de regeltechniek vraagt om een nauwe aansluiting met de installaties, zodat deze goed afgesteld en geregeld worden.

Bij P. Hoekwater B.V. kunt u terecht voor meet en regeltechniek van diverse elektrotechnische installaties. Als expert op het gebied van meettechniek en regeltechniek, is P. Hoekwater B.V. een deskundige partner om kostenbesparing en een hogere efficiency aan uw elektrotechnische installaties te kunnen doorvoeren. Wij dragen er zorg voor dat alle installaties naar behoren werken en alles hieromtrent goed geregeld is.

Met de meet- en regeltechniek van P. Hoekwater B.V. is het altijd goed geregeld

Regeltechnische problemen?

Als installatiebedrijf elektrotechniek, inspecteren wij diverse meet- en regelinstallaties. Ook kunnen wij regeltechnische problemen lokaliseren en hiervoor mogelijke oplossingen aandragen. Waar nodig kunnen wij bepaalde processen optimaliseren, beter instellen en hiermee ook kosten besparen. Met oog op troubleshooting lokaliseren wij eerst de oorzaak van het probleem en doen voeren een uitgebreide probleemanalyse uit. Hierna doen wij een verbetervoorstel en kijken beoordelen en adviseren wij hoe de bepaalde technische installaties beter afgesteld kunnen worden.

Welke meet- en regeltechniek regelen wij voor u?

De beste meet- en regeltechniek voor diverse processen

Elektrotechnische installaties bestaan uit meerdere onderdelen. Denk aan motoren, pompen, filters, warmtewisselaars, ventilatoren etc. Met een goed meet- en regelsysteem kan de gehele installatie gecontroleerd worden en als één geheel optimaal functioneren. Bovendien kan een meet- en regelsysteem de meetwaarden genereren en deze aanduiden en opslaan. Daarnaast zorg een meet- en regelsysteem voor een veilige werking van de installatie en kan een alarm geven of ingrijpen als er iets in de installatie niet goed werkt.

Onderhoud technische installaties

Naast de meet- en regeltechniek kunt u P. Hoekwater B.V. ook inschakelen voor het beheer en service en onderhoud van uw elektrotechnische installaties. Zo weet u zeker dat alle installaties goed zijn afgesteld, grijpen wij in bij eventuele storingen en dragen zorg voor een uitstekende service en onderhoud.

Meet- en regeltechniek nodig voor uw installaties?

Heeft u een opdracht voor meet- en regeltechniek die u graag door ons wil laten uitvoeren of wilt u meer informatie? Hieronder kunt u gelijk aan aanvraag indienen.

Gerelateerde informatie

Als bedrijf bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel en klanten. Wij kunnen uw bedrijfsapparatuur nakijken en controleren conform de NEN 3140.

In hoeverre maakt uw bedrijf al gebruik van duurzame energie en op welke punten kunt u kosten besparen? Wij geven u graag een kijkje naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Met de elektronische installatie van Gira, brengt u optimale comfort en veiligheid aan installaties en apparatuur met diverse optimalisatie functies.

Laatste nieuws

Groepenkast en energietransitie
Blog

Ga zorgvuldig met de groepenkast om

bron: Installatie Journaal auteur: Marion de Graaff Dennis van der Meij maakte lange tijd solar-opbrengstberekeningen voor particulieren, breidde dat uit met engineering voor de zakelijke

Lees meer...

LED verlichting

Waarom investeren in kwaliteitsvolle LED verlichting de lange termijn wint In de context van bedrijfshalverlichting staat duurzaamheid vaak hoog op de agenda. Het is een

Lees meer...

Lockout en Tagout

Lockout en Tagout: Hoe verschillen ze en waarom is dit belangrijk? In de wereld van industrie en onderhoud is veiligheid een topprioriteit. Eén van de

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!