(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Noodstroom, ook noodzakelijk voor uw bedrijf?

Noodstroom_Stroom-uitval

Steeds vaker valt de stroom in Nederland uit. Soms duurt dit maar 10 minuten, maar soms ook wel eens een paar uur.
Als bij uw elektriciteit van groot belang is voor de bedrijfsvoering, dan is de noodstroomvoorziening van groot belang. En weet u wat zo vervelend is, u weet pas hoe groot de gevolgen zijn als het u overkomt.

Data-verlies

Na spontane stroomuitval komt het vaak voor dat computers en servers niet meer of niet goed opstarten. U heeft dan geen toegang meer tot uw waardevolle gegevens en er kunnen ook beschadigingen zijn ontstaan. Het verlies van data kan grote (financiële) gevolgen hebben voor uw bedrijf.

Productie via machines

Bent u met uw bedrijf afhankelijk van machines? Zorg dan helemaal dat de noodstroom op orde is. Bij uitval ligt de productie stil, dit kan veel geld gaan kosten. U weet tenslotte nooit hoe lang een stroomstoring gaat duren. Uw collega’s kunnen ook niet verder werken. Met een goede noodstroomvoorziening kan deze productie snel weer aan de gang zijn.

NoodstroomOnderhoud

Onderhoud van de noodstroomvoorziening spreekt voor zich, dit is noodzakelijk. U moet er op kunnen vertrouwen dat de noodstroom werkt wanneer het nodig is. Als u een noodstroomvoorziening heeft is het bij de meeste verzekeraars zelfs verplicht de noodstroom jaarlijks te onderhouden.

Welk systeem?

De zogenaamde UPS systemen zorgen bij spanningsuitval voor een directe ingreep zodat er geen belangrijke data verloren gaat. Deze beveiliging is toepasbaar in kantooromgevingen, domotica-installaties, kassasystemen en toegangssystemen. Maar er zijn ook UPS systemen geschikt voor bijvoorbeeld grote serverruimtes en laboratoria, plekken waar zelfs een kleine spanningsdip grote gevolgen kan hebben.
Heeft u meer vragen over een noodstroomvoorziening of wilt u de noodstroom laten controleren en onderhouden? P. Hoekwater BV helpt u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Frans Sparnaaij
Frans Sparnaaij
Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260
Email: [email protected]

Wij zijn partner van Uw Duurzame Installateur:

uw_duurzame_installateur

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!