(0297) 324260
Search
Close this search box.

LED verlichting in uw woning en de voordelen

LED lamp

Ook uw woning vraagt om LED verlichting.

Belangrijker nog, uw portemonnee en het milieu vragen hier ook om. LED verlichting is geen modeverschijnsel en heeft zijn technische ontwikkelingsjaren inmiddels achter de rug. Inmiddels staat er een veelzijdig pakket aan LED verlichting beschikbaar waarmee tevens het begrip spelen met licht zijn intrede doet. Wij nodigen u uit om deelgenoot te worden van deze visie en reiken u daarvoor graag de volgende informatie aan.

Belangrijkste eigenschap van LED verlichting.

U heeft bij traditionele verlichting vast wel eens ondervonden hoe warm lampen kunnen worden. U heeft die lampen echter niet aangeschaft om uw woning te verwarmen maar om die te verlichten. Van de energie die een traditionele verlichting verbruikt wordt maar ongeveer 20% besteed aan lichtproductie en de rest gaat op aan warmte. Bij LED verlichting is dat juist andersom. Dit betekent dat ca. 80% gebruikt wordt voor lichtproductie en slechts een klein deel als warmte wegvloeit. Het gevolg is dat u met veel minder energie c.q. stroomverbruik evenveel lichtopbrengst kunt hebben.

Wat verdient u met het toepassen van LED verlichting?

Op de eerste plaats profiteert uw portemonnee er van. Door de oude lichtbronnen te vervangen door LED verlichting kunt u wel zo’n 65% op energiekosten besparen. Door die grote besparing is de terugverdientijd van de investering een stuk korter geworden. Door het veel lagere stroomverbruik levert u gelijk een positieve bijdrage aan de verbetering van het milieu. Als heel veel huishoudens overschakelen op LED verlichting dan zou het landelijk dalend gebruik van stroom daardoor tot een van de toppers behoren in het terugdringen van energieverbruik.

LED verlichting heeft nog veel meer voordelen.

Graag zetten wij de overige voordelen voor u op een rijtje.

  • LED verlichting gaat 8 tot 10 keer langer mee dan traditionele verlichting.
  • U hoeft de LED verlichting dus veel minder vaak te vervangen.
  • LED verlichting wordt nauwelijks warm en kan daardoor ook geen brandgevaar opleveren.
  • Verlichting die ingezet wordt voor beveiliging, zowel binnen- als buitenshuis, kost u veel minder, waardoor u er eerder of meer gebruik van zult willen maken.

Nu de creatieve kant van LED verlichting.

LED verlichting is inmiddels zo sterk ontwikkeld dat de toepassingen bijna ontelbaar zijn geworden. Denkt u daarbij aan het gebruik van LED verlichting in de reclame, bij toneel en shows, bij straatverlichting en signalering systemen. Daarnaast heeft de woningverlichting ook alle aandacht gekregen. LED verlichting leent zich voor nuances, kleurgebruik, spotlichtwerk, dimmen en het aanlichten van elementen en wanden. Er is geen plaats in uw woning waar LED verlichting niet kan worden toegepast; van de salon tot de zolder en de garage. Door het gebruik van kleuren, spelen met dimmen, accentueren van meubilair of kunst creëert u een heel eigen sfeer die per keer kan verschillen. Met LED verlichting kunt u elke ruimte een eigen identiteit geven.

Hoe met de installatie van LED verlichting om te gaan?

Als u besluit tot deze nieuwe en veelzijdige verlichtingsvorm over te gaan, dan bereikt u misschien maar de helft door gewoon de oude lampen er uit en de LED lampen er in te draaien. Uw enige voordeel is dan veel minder gebruik van stroom en uw bijdrage aan het milieu. Helaas doet u zichzelf tekort door geen gebruik te maken van de nieuwe en bijbehorende techniek. Met de aanschaf van een woonhuis installatie heeft u nl. het hele lichtspeelveld in handen. Zo u wilt vanuit een centrale plek of overal in en om uw woning. Een objectief en vakkundig advies van uw elektrotechnisch installatiebedrijf kan er voor zorgen dat uw investering in LED verlichting u veel meer zal bieden. Meer dan u nu wellicht zelf voor ogen heeft. Door de toepassing van slimme techniek kan een dergelijk advies zelfs nog meer kosten besparen. Neemt u gerust even contact met ons op en wij zullen u graag adviseren, een rendement berekening maken en u vakkundig verder op de route naar LED leiden.
 
Met vriendelijke groet,
Frans Sparnaaij
Frans Sparnaaij
Voor LED verlichting in en om uw huis, neem vrijblijvend contact op met
Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260
Email: [email protected]
Website: www.hoekwater.nl

Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!