In drie stappen naar een forse energiebesparing: het Rondje Duurzaamheid

In drie stappen naar een forse energiebesparing het Rondje Duurzaamheid 2
Klik om te delen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Alstublieft: het Rondje Duurzaamheid

Duurzaam of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds belangrijker. Voor de huidige en toekomstige generaties. Omdat de klant én de overheid het eisen. Maar ook omdat het kansen biedt. Kansen op kwaliteitsverbetering, kostenbesparing en een betere reputatie.

Duurzaam ondernemen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Maak gebruik van het Rondje Duurzaamheid, aangeboden door Uw Duurzame Installateur.

In drie stappen kunt u uw onderneming verduurzamen. En daarmee een forse besparing op uw energierekening realiseren. Tegelijkertijd spaart u het milieu en onderstreept u uw groene imago.

Rondje Duurzaamheid - HoekwaterStap 1

Stop energieverspilling. Laat Uw Duurzame Installateur meten welke stroom onnodig op welke momenten verbruikt wordt. Bijvoorbeeld door licht dat brandt op plekken waar niemand is. Of door een klimaatregeling die lege ruimtes perfect op temperatuur houdt. Slimme schakelsystemen maken daar een eind aan.
Resultaat: u bespaart direct energie!

Rondje Duurzaamheid - Hoekwater Stap 2

Uw Duurzame Installateur kan per ruimte een verlichtingsscan uitvoeren.
En adviseren welke energiebesparende verlichting het meest passend is. Van LED-verlichting en daglichtregeling tot bewegingsdetectie en TL5.
Hij rekent u ook de terugverdientijd van uw investering én de CO2-reductie voor. En weet bovendien de weg naar subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Rondje Duurzaamheid - HoekwaterStap 3

Waarom zou u de stroom die u verbruikt niet zelf opwekken? De zon is een onuitputtelijke bron van gratis en schone energie!
Uw Duurzame Installateur inventariseert uw energieverbruik en onderzoekt de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak. Hij biedt u een op maat gesneden advies met een nauwkeurige berekening van de terugverdientijd. Vervolgens kan hij zorgen voor ontwerp, aanleg en onderhoud van een zonnestroomsysteem.

 

Neem contact met ons op en kijk wat voor u en uw onderneming de mogelijkheden zijn en begin met besparen!

Met vriendelijke groet,

Frans Sparnaaij

Frans Sparnaaij

Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260

Email: verkoop@hoekwater.nl

Wij zijn partner van Uw Duurzame Installateur:

uw_duurzame_installateur

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!