(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 voordelen van LED-verlichting voor uw bedrijf

LED-verlichting in kantoren

led-verlichtingLED-verlichting is intussen het alternatief van de energieverslindende gloeilamp en de TL buis. LED-verlichting kan ook bij uw bedrijf worden geplaatst. Zo is het uitstekend geschikt in kantoren maar ook als terreinverlichting, in openbare gebouwen, winkels & showrooms en in de horeca. LED-verlichting gaat veel langer mee dan gewone verlichting, waardoor u op de lange termijn geld bespaart. Bij deze duurzame oplossing kan de energiebesparing oplopen tot meer dan 80%.

LED-verlichting is prettiger en gezonder

Uit onderzoek blijkt dat professionele LED-verlichting voor een prettiger en gezonder werkklimaat zorgt: er is minder warmteontwikkeling, er zijn geen storende schaduwen of flikkeringen. Het beeldscherm kijken is rustiger, er is daglichtervaring, er zijn minder hoofdpijnklachten en zorgt voor minder vermoeidheid en betere concentratie.

8 voordelen LED-verlichting:

  •  Veel lager energie verbruik: led-verlichting verbruikt tot 90% minder energie dan de gloeilamp en 50% minder dan een spaarlamp of TL buis. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.
  •  Minder CO2: Gebruik van LED-verlichting is een rechtstreekse vermindering van de CO2-uitstoot.
  •  Geen chemisch afval: TL-verlichting en spaarlampen bevatten stoffen (waaronder kwik) waardoor ze als chemisch afval moeten worden verwerkt. Dit is een verborgen (energie)kostenpost.
  • Zeer lange levensduur: een led-armatuur gaat afhankelijk van de toepassing 15.000 tot 65.000 uur mee.
  •  Weinig warmteontwikkeling: led zet veel meer energie in licht om dan de traditionele verlichting. Hierdoor ontstaat er minder. Daarom is LED geschikt voor veel verschillende toepassingen.
  • Solide: LED-verlichting is zeer sterk. De hoogte van de temperatuur, schokken, trillen of vallen, er is weinig wat de werking van de lamp beïnvloedt.
  • Bundeling van licht: LED verlichting kan het licht gericht uitstralen, het is stuurbaar in elke gewenste richting.
  •  Schakelen: LED kent geen verlies bij frequent in- en uitschakelen en komt in enkele milliseconden op volle kracht.

Het gebruik van LED-verlichting is een goede toepassing voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) binnen uw bedrijf.

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!