(0297) 324260
Search
Close this search box.

Installatietechniek

Beveiligingssysteem

Beveiligingssysteem aanleggen

P. Hoekwater B.V. is gespecialiseerd in een betrouwbaar beveiligingssysteem aanleggen bij zowel bedrijven, kantoren als in woningen. De beveiligingssystemen die wij leveren voldoen aan de richtlijnen en veiligheidseisen die aan deze systemen gesteld worden.

U wilt toch ook het beste beveiligingssysteem voor uw bedrijf of huis?

Beveiligingssysteem

Beveiligingssystemen voor bedrijven

Uw kantoor, bedrijfspand, opslagruimtes en goederen lopen in veel gevallen veiligheidsrisico’s op. Daarnaast zult u ook klanten, leveranciers en bezoekers ontvangen en lopen er diverse medewerkers door uw pand. Het is voor de veiligheid van u zelf en uw omgeving om een goed beveiligingssysteem te laten aanbrengen door een erkend installatiebedrijf die er verstand van heeft.
P. Hoekwater B.V. heeft al vele bedrijfspanden, kantoren, winkels en woningen voorzien van een deugdelijk en betrouwbaar beveiligingssysteem, toegangscontrole en/of een brandmeldinstallatie.

huis-beveiligingsysteem-camera

Beveiligingssystemen voor woningen

Bij ons kunt u kiezen voor een beveiligingssysteem dat past bij uw wensen en de manier hoe u zelf, uw gezin en uw eigendommen wilt beveiligen. Dit kan een alarmsysteem zijn of goed beveiligingssysteem voor inbraakpreventie. Naast beveiligingscamera’s, flitslichten en sirenes, zijn er diverse mogelijkheden voor uw huis beveiligen. Onze beveiligingsexpert brengt graag vrijblijvend advies uit over de mogelijkheden. Daarbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw budget. Samen kiezen wij voor de beste oplossing die bij uw wensen past!

huis-beveiligingsysteem

Beveiligingssysteem met service en onderhoud

Naast de levering en montage van een beveiligingssysteem, bieden wij ook periodieke service en onderhoud aan al onze producten. Zo weet u zeker dat uw beveiligingssysteem in actie komt wanneer het nodig is. Samen met P. Hoekwater B.V. is uw bedrijf of huis veilig tegen ongewenste indringers en alle mogelijke calamiteiten die u liever buitensluit.

Wij denken graag met u mee en kunnen een compleet beveiligingsplan voor u opzetten. Daarbij adviseren wij het beste systeem die bij uw behoeften en veiligheidswensen past. Daarbij zorgen wij ook voor de periodieke onderhoud en controle ervan.

Overzicht van onze beveiligingssystemen

Om uw bedrijf op diverse punten veiliger te maken leveren wij de volgende beveiligingssystemen:

Beveiligingssysteem aanvragen?

Wilt u meer informatie over het beste beveiligingssysteem voor uw bedrijf, kantoor of woning?

Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor advies en eventuele offerte.

Gerelateerde informatie

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een beveiligingssysteem op maat adviseren. Vraag ons om de mogelijkheden voor uw bedrijf, kantoor of woning.

Wat kunt u zelf doen voor de inbraakpreventie van uw woning, kantoor of bedrijfspand? Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om uw woning inbraakveilig te maken.

Wilt u een intercomsysteem laten installeren voor uw bedrijf, appartementencomplex of bij uw woning? Wij adviseren, leveren en installeren een gebruiksvriendelijke intercom dat exact aan uw wensen voldoet.

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!