Zonnepanelen leveren 8% rendement op – P. Hoekwater B.V., Aalsmeer

soorten energie
Klik om te delen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

“Zonnepanelen op het dak leveren meer rendement op dan een bankrekening” aldus Frans Sparnaaij, directeur van elektrotechnisch installatiebedrijf P. Hoekwater B.V. uit Aalsmeer. Zie duurzame energie.

Met zonnepanelen besparen op de energierekening!

Wie zonnepanelen laat plaatsen, bespaart op de energierekening en profiteert van duurzame energie. P. Hoekwater B.V. uit Aalsmeer levert aan bedrijven en particulieren. Wij nemen ter plaatse de situatie op, adviseren u de beste plaatsing van de panelen zodat het zonlicht optimaal wordt benut en werken alles netjes af.

Zonnepanelen zijn een flinke investering maar wel een die zichzelf terugverdient. Omdat wij uitsluitend de beste zonnepanelen aanbieden, is die terugverdientijd ook steeds korter. Zeker met de energieprijzen die alsmaar stijgen en zonnepanelen waarvan de kwaliteit steeds beter wordt.

Onze specialisten in zonne-energie en zonnepanelen komen graag bij u langs voor een goed en eerlijk advies voor de beste zonnepanelen. Meer weten? Kijk dan ook op de pagina: Energie-zuinige verlichting

 

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!