(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

WoonID weekend in Villa Arena

WoonID weekend in Villa Arena

P.Hoekwater B.V. samen met Uw Duurzame Installateur en Busch Jaeger op het WoonID weekend in Villa Arena, 20,21 en 22 oktober.

De belangrijkste plek voor uw gezin, uw woning, verdiend zo nu en dan ook extra aandacht en een opfrisbeurt. Woontrends wijzigen, nieuwe kleuren, vormen en meubels komen in de mode. Het WoonID weekend in Villa Arena is dé gelegenheid om u te laten inspireren en nieuwe ideeën voor uw woning en inrichting op te doen.

Uw leven in huis comfortabeler, veiliger en eenvoudiger door slimme oplossingen

Wanneer uw huis nu aan een opfrisbeurt toe is, is dit ook het perfecte moment om te kijken hoe u uw leven in huis met behulp van slimme oplossingen comfortabeler, veiliger en eenvoudiger kunt maken. Daarom staan P.Hoekwater B.V. en Busch-Jaeger klaar om u in de free@home-truck alles te vertellen, demonstreren en laten ervaren wat te maken heeft met een slim huis.

Beiden uw huis met uw telefoon

De buitengewoon praktische free@home-oplossingen van Busch-Jaeger zorgen er bijvoorbeeld voor dat u uw hele huis met uw telefoon kunt bedienen. Of het nu uw verlichting is, uw muziek of de intercominstallatie. Of u nu wilt zien wie er aangebeld heeft, of u uw verwarming hoger of later wilt zetten, uw favoriete muziek gespeeld wordt tijdens het avondeten. Dit kan allemaal met de hoogwaardige maar zeer betaalbare oplossingen. Kom op 20, 21 of 22 oktober naar onze Busch- Jaeger truck en we laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.
WoonID weekend in Villa Arena

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!