(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wil je energie besparen? Begin met je verlichting!

Energie Besparen Verlichting

Iedereen is bezig met verduurzamen van huis of bedrijfspand. Veel mensen denken dat ze moeten beginnen met zonnepanelen. Zonnepanelen zijn natuurlijk een prachtige manier om energie op te wekken, maar is dit wel de eerste stap die je moet nemen?
Verlichting is gemiddeld goed voor 40% van uw energieverbruik. Wist u dat u met de huidige technologie hier wel tot 80 % op kunt besparen?

LED

De ontwikkeling van ledverlichting is de laatste jaren in een gigantische stroomversnelling gekomen. Het licht dat uit de ledlamp komt is veel mooier geworden en de kosten van de lampen zijn ontzettend gedaald. Ook hebben de fabrikanten van verlichting allerlei slimme kostenbesparende oplossingen voor het vervangen van uw bestaande verlichting bedacht.

Retrofit

In het verleden was het zo, dat bij overstap van uw bestaande verlichting naar ledverlichting u niet alleen de lichtbron, maar ook het armatuur moest vervangen. Het armatuur is de behuizing of de draagconstructie van de lichtbronnen. Dit is tegenwoordig in 90% van de gevallen niet meer nodig! Dus in het bestaande armatuur kan uw installateur zonder enig probleem een led-lamp plaatsen. Door deze geweldige kostenbesparing heeft u uw led-verlichting binnen mum van tijd terugverdiend.
Wij berekenen graag voor uw bedrijf de terugverdientijd van de ledverlichting. In veel gevallen is dit minder dan 4 jaar! We hebben zelfs klanten die binnen een jaar hun investering al hebben terugverdiend. Omdat led wel tot 10 keer langer meegaat dan de ouderwetse verlichting heeft u jaren plezier van deze investering.
Neem contact met ons op, en wij gaan samen met u kijken wat u kunt besparen!

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!