(0297) 324260
Search
Close this search box.

Voorkom overbelasting van uw netaansluiting met Maxem Smart Charging

Laden zonder overbelasting met Maxem Smart Charging

Uw netaansluiting bedraagt 3 x 25A. Wij raden u daarom aan te kiezen voor het Maxem Smart Charging pakket, waarbij u uw laadpunt combineert met een Maxem Energy Manager. Zo kunt u veilig en sneller laden, zonder een dure verzwaring van uw elektriciteitsaansluiting. Zo voorkomt u overbelasting van uw netaansluiting. Maxem zorgt ervoor dat er in totaal niet meer stroom verbruikt wordt dan uw netaansluiting aan kan. U kunt dus rustig alle apparatuur in huis gebruiken terwijl uw auto oplaadt, zonder risico op overbelasting.

22 kW laadpunt met Maxem Smart Charging

Het Smart Charging systeem benut uw volledige netaansluiting, zonder gevaar op overbelasting door de auto. Dit betekent dat u snel en uiterst veilig kunt laden, zonder dat u hoeft te investeren in een verzwaring van uw netaansluiting met hogere maandlasten tot gevolg.

 • Een laadpunt naar keuze 
  Een Smart Charge Ready laadpunt van Tesla (direct af te nemen bij Tesla, Tesla Wall Connector).
 • Maxem Energy Manager
  Met Maxem laadt uw auto veilig en snel op. Maxem stuurt het laden van de auto dynamisch aan, waardoor het laadpunt altijd op het maximale beschikbare vermogen laadt. Zo bent u zo snel mogelijk weer veilig en volledig bijgeladen.
 • Installatie op maat
  Onze installateur installeert het laadpunt in combinatie met Maxem op het maximum van uw netaansluiting (3 x 25A). De installatie is volledig toegepast op uw persoonlijke situatie.

Maxem Energy Manager

Veilig en snel laden zonder dure netverzwaring

Maxem is een Home Energy Manager die de belangrijkste energiestromen in uw huis automatisch en op slimme wijze aanstuurt. Zo krijgt u de volgende voordelen:
content_icon-snel-laden-blauw50% sneller laden
Maxem stemt de laadsnelheid van uw auto af op uw energieverbruik in huis. Zo laadt u snel en veilig zonder verzwaring van uw netaansluiting en bespaart u minimaal 25% op uw energierekening per jaar!
content_kopie_van_smart_energy_service_no-background_home_energy_monitoringRealtime inzicht
Maxem geeft u altijd en overal realtime inzicht in uw energieverbruik. Zo kunt u eenvoudig besparen op uw energiekosten en duurzamer wonen.
content_kopie_van_smart_energy_service_no-background_solar_charging100% duurzaam
Maxem meet de opgewekte energie van uw eigen zonnepanelen en laadt uw auto hier volledig mee op. Zo rijdt u 100% duurzaam!

Veilig en snel laden!Maxem Smart Charging

Uw meterkast kan maar een beperkte hoeveelheid stroom aan waarvan het meeste is gereserveerd voor huishoudelijke apparaten. Uw elektrische auto vraagt veel stroom, waardoor het risico op overbelasting aanwezig is.
Maxem lost dit probleem slim op door de laadsnelheid van uw auto dynamisch aan te passen aan uw energieverbruik in huis. Staat er bijvoorbeeld veel apparatuur aan, dan laadt de auto langzamer – gaan er apparaten uit, dan stuurt Maxem alle beschikbare stroom naar het laadpunt en laadt de auto op
vol vermogen.
Zo kunt u altijd veilig en tot wel 50% sneller laden, zonder netwerk verzwaring!

Bespaar minimaal €670,- per jaar aan vastrechtkosten!

Niets is zo zonde als maandelijks betalen voor iets wat u niet gebruikt. Zo is het ook met uw netaansluiting; hoe kleiner uw aansluiting, hoe goedkoper het wordt. Maxem zorgt ervoor dat u op uw standaard netaansluiting (3x 25A in Nederland) maximaal snel laadt zonder gevaar op overbelasting. Het vergroten van uw netaansluiting naar 3x 35A kost al snel €670,- per jaar extra aan vastrecht. Alleen aan niet verzwaren verdient u Maxem dus al terug.

Maxem Smart Energy Services

Maxem biedt naast dynamisch laden nog veel meer Smart Energy Services aan:

 • Dynamic Load Balancing
  Snel en veilig uw auto opladen zonder hoge kosten.
 • Charge Session Overview
  Beheer uw laadsessies online en exporteer eenvoudig uw laadtransacties in één helder overzicht voor zakelijke verrekening of opgave bij de Belastingdienst.
 • Home & Solar Energy Monitoring
  Krijg realtime inzicht in uw complete energieverbruik en de opwek van uw zonnepanelen met uw online MyMaxem account. Bespaar op uw energierekening en gebruik zo veel mogelijk zonne-energie.
 • Solar Charging (bèta)
  Laad uw auto op met uw eigen zonne-energie. Maxem past de laadsnelheid automatisch aan op de opbrengst van uw zonnepanelen.
 • Automatic Firmware Upgrades
  Krijg automatisch de laatste software updates van Maxem.

Maxem Smart Charging Smart Energie Services

Maxem is een stap dichterbij een 100% duurzaam huis

Wij zien elektrische auto’s niet als het doel, maar slechts als het begin. Ons doel is om iedereen toegang te geven tot techniek die de transitie naar duurzame energie faciliteert! Maxem is daarom zo ontwikkeld dat nieuwe energiesystemen, zoals een warmtepomp of stationaire batterij, eenvoudig aangesloten kunnen worden. Zo kunt u met Maxem in de toekomst altijd makkelijker en goedkoper gebruik maken van duurzame energie.
Maxem Smart Charging 100%-Duurzaam

Over P. Hoekwater

P. Hoekwater B.V. is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties.
Dat doen wij voor grote en kleine (industriële) bedrijven en instellingen zoals woningcorporaties.
Kiezen voor P. Hoekwater B.V. is kiezen voor:

→ één aanspreekpunt voor levering, plaatsing, controle en onderhoud
een vakkundig installateur met veel ervaring
een installateur die werk maakt van duurzame energie
maatschappelijk verantwoord ondernemen (P. Hoekwater is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur)

Meer informatie
Meer weten over installatie en aanleg van Maxem Smart Charging?
P. Hoekwater BV helpt u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Frans Sparnaaij
Frans Sparnaaij
Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260
Email: [email protected]

Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!