Ledverlichting bespaart tot 60% op de energierekening en gaat wel 50.000 uur mee. Duurzame verlichting dus die P. Hoekwater B.V. uit Aalsmeer installeert bij bedrijven die kiezen voor minder energiekosten en een essentiële bijdrage aan het milieu. https://www.hoekwater.nl/duurzame-energie/

Ledverlichting is duurzame verlichting doordat de ledlampen energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben. Daarnaast heeft ledverlichting ook veel andere voordelen zoals:
• Snel: zodra een ledlamp wordt ingeschakeld is die in enkele milliseconden op sterkte.
• Gericht: ledverlichting kan het licht gericht uitstralen en is stuurbaar in elke mogelijke richting.
• Weinig warmteontwikkeling: led zet veel meer energie om in licht en minder in warmte dan traditionele verlichting. Daardoor is led geschikt voor veel meer toepassingen.
• Solide: ledverlichting is heel sterk en de werking wordt niet snel beïnvloedt door schokken, trillen of andere externe situaties.
• Minder CO2: door ledverlichting te gebruiken wordt er minder CO2 uitgestoten

P. Hoekwater B.V. uit Aalsmeer is een Duurzame Installateur. Wij weten hoe we energie kunnen besparen met duurzame verlichting. We adviseren over led, maken we een lichtplan inclusief ledverlichting en leveren en installeren energiezuinige verlichting bij zowel bedrijven als particulieren.

Wilt u persoonlijk advies over ledverlichting en een lagere energierekening met duurzame verlichting? Dan komen we graag bij u langs. Kijk voor meer informatie ook op onze site:
https://www.hoekwater.nl/duurzame-energie/energiezuinige-verlichting/