Als elektrotechnisch installatiebedrijf vervangt P. Hoekwater uit Aalsmeer ook vaak groepenkasten bij de mensen thuis, bijvoorbeeld als een nieuwe keuken geplaatst wordt. Een moderne groepenkast is veiliger en geschikt voor de moderne apparatuur. https://www.hoekwater.nl/installatietechniek/

Veel mensen hebben nog oude groepenkasten in de meterkast, met zekeringen en een aardlekschakelaar. Maar met alle elektronische apparaten in huis, op kantoor en in de keuken voldoet dit vaak niet meer. Een moderne groepenkast is wel geschikt doordat het bestaat uit een aantal aardlekautomaten. Daarmee wordt elke groep afzonderlijk beveiligd tegen overbelasting, kortsluiting en tegen lekstroom.

P. Hoekwater B.V. houdt zich dagelijks bezig met elektrotechnisch installatiewerk; van het adviseren en installeren tot het onderhouden van diverse soorten elektrotechniek zoals brandmeldinstallaties, domoticasystemen en bijvoorbeeld de techniek voor inbraakpreventie.

Of het nu een nieuwbouwproject is, een renovatie of een kleinere klus bij een bedrijf of bij de mensen thuis, ons team van technische installateurs denkt mee en komt altijd met een geschikte oplossing. Voor krachtstroom- en zwakstroominstallaties, noodstroomvoorzieningen, lichtinstallaties en beveiligingssystemen kunt u altijd een beroep op ons doen. Maar ook voor het beheer en onderhoud staan wij voor u klaar. Zo borgt u een ongestoorde voortgang in uw bedrijf of bij u thuis doordat calamiteiten en storingen nauwelijks nog voorkomen.

Wilt u meer weten over onze kennis en diensten op het gebied van elektrotechniek? Kijk dan eens op onze site: https://www.hoekwater.nl/installatietechniek/elektrotechniek/ En heeft u vragen? Dan komen wij natuurlijk graag langs!