Verlichtingadvies en service

P. Hoekwater B.V. is gespecialiseerd in verlichting en onze verlichting adviseur geeft u graag het juiste advies voor het aanleggen, renoveren of vernieuwen van de verlichting binnen uw bedrijf of bij u thuis.

Vraag de verlichtingsadviseur van P. Hoekwater B.V. om vrijblijvend advies!

Uw lichtadviseur P. Hoekwater B.V.

Als elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer, zijn wij ook adviseurs op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het aanbrengen van energiezuinige verlichting. Door onze brede expertise kunnen wij voor elk bedrijfspand, kantoor, werkruimte of werkplek aan huis een passende oplossing voor verlichting aanbieden. Wij denken graag met u mee en waar mogelijk zullen wij altijd een voorstel doen waar u energiekosten mee kunt besparen.

verlichting-icon

Lichtontwerp en speciale wensen

Heeft u speciale wensen of wilt u een apart lichtontwerp laten aanleggen, maar u weet niet of dit mogelijk is? U kunt ons altijd bellen om gratis advies over de mogelijkheden. Desgewenst komen wij bij u langs en gaan wij het pand of de ruimte bekijken, zodat wij kunnen zien of op welke manier uw wensen of speciaal lichtontwerp uitgevoerd kunnen worden. Wij kijken altijd naar budgetvriendelijke mogelijkheden en bieden de beste prijs-kwaliteit verhouding voor kantoorverlichting.

reduce

Energiezuinige LED verlichting

Vindt u het tijd worden om uw oude en huidige verlichting aan te passen naar led verlichting? Daar kunt u uw energiekosten behoorlijk mee omlaag brengen en dit levert op korte termijn gelijk verlichtingsbesparing op. Dit is meestal toch een grote kostenpost binnen bedrijven. Wij denken daarom graag met u mee en komen met een passend voorstel om led verlichting aan te brengen. Dit kan eerst gedeeltelijk zijn bij veel gebruikte kantoorruimtes, maar ook voor buitenverlichting en andere soorten verlichting.

Tijd voor een goed verlichtingsadvies?

Heeft u vragen over verlichting of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een maatwerkgericht verlichtingsadvies? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.