(0297) 324260
Search
Close this search box.

Update over onze sponsoring van Ruben Spaargaren

sponsoring van Ruben Spaargaren

Afbeelding bron: Ruben Spaargaren Tennis on Wheels

Even terugkijken

Ruben is 2018 begonnen met een ranking op de wereldranglijst van om en nabij de 40e plaats. Tijdens de borrel in januari gaf Ruben aan om dit jaar te gaan werken aan een verbetering tot zeker de 20e plaats. Verspreid over het jaar heeft Ruben deel genomen aan een groot aantal toernooien en heeft daar mooie resultaten heeft laten. In het onderstaande lijstje een overzicht van de toernooien.

Toernooi Resultaat enkel Resultaat dubbel
Czech Open Winnaar Winnaar
Hilton Head Island USA Finalist Winnaar
International Wheelchair Tennis Championship Canada Finalist Finalist
German Open Halve Finale Winnaar
Trofeo Cita di Cantu Italië Winnaar Winnaar
Swedish Open Finalist Winnaar
ABN AMRO Tournament Kwart Finale Kwart Finale
Internazionali d’Italia Halve Finale Finalist
Barcelona Open Kwart Finale Finalist
Bolton Indoor Kwart Finale Winnaar
Flanders Open België Halve finale Winnaar

 
In totaal heeft Ruben dit jaar al 17 ITF toernooien gespeeld en er staan er nog 2 op de planning. Met de goede resultaten heeft Ruben zijn doel al behaald en staat hij op dit moment op de 17e plaats van de ranglijst. Een geweldig resultaat.
Ruben Spaargaren's autoMet hulp van enkele sponsoren, aangevuld met eigen toernooi opbrengsten, heeft Ruben in mei een eigen auto kunnen kopen zodat hij nog meer vrijheid heeft gekregen om zijn trainingsweek zo optimaal mogelijk te plannen en daarbij niet afhankelijk meer te zijn van hulp bij het rijden. We zijn erg blij dat dit gelukt is. We willen vanaf deze plaats, nogmaals, iedereen bedanken die in de afgelopen jaren geholpen heeft om Ruben op de plaatsen te brengen waar hij trainingen of toernooien had.
 
 

Waar is Ruben op dit moment bezig?

Ruben zit op dit moment in een trainingsperiode als voorbereiding op de komende toernooien die in november en december nog op de planning staan. In november speelt Ruben de wereldkampioenschappen dubbel die dit jaar van 14 t/m 18 november worden gehouden in Bemmel en aansluitend een toernooi de Prague Cup in Tsjechië. In de week van 10 december staat dan als laatste toernooi het NK op de planning. Het NK wordt dit jaar gehouden in Alphen aan de Rijn. Een uitstekende mogelijkheid om Ruben (en de rest van de Nederlandse top) een keer in actie te zien. Mocht u willen komen kijken, laat het Ruben dan even weten en dan wordt er een kaartje klaargelegd.
Daarnaast heeft Ruben besloten om zijn tenniscarrière nog professioneler aan te gaan pakken en onderzoekt op dit moment hoe hij daar vorm aan kan gaan geven. Eén van de acties zal zijn om een eigen bedrijf op te gaan zetten waarbinnen hij zijn (betaalde) activiteiten verder kan opbouwen.
Vanaf 1 september is Ruben ambassadeur geworden van de Esther Vergeer Foundation. Dit houdt in dat hij met enige regelmaat deel zal nemen aan activiteiten die door de foundation worden georganiseerd. Dit varieert van het geven van clinics tot het in ontvangst nemen van een gift of het geven van een presentatie. De foundation heeft als doel om kinderen met een lichamelijke beperking gewoon te kunnen laten sporten bij een gewone vereniging.
 

Wat gaat er komen?

Ruben is op dit moment bezig om de toernooi planning voor 2019 op te zetten. Voorlopig staan er 20 toernooien op de lijst, die hem wederom weer wat verder over de wereld zullen laten reizen. O.a. Amerika, Canada en Korea zullen worden bezocht voor diverse toernooien. Het deelnemen aan deze toernooien heeft als doel om verder te groeien als sporter en toe te werken naar aansluiting bij de top van de wereld.
Tournooien
Aan de hand van de toernooi planning zal er ook voor komend jaar weer een financiële planning op worden gesteld om een inzicht te krijgen in de totale kosten, de reeds toegezegde sponsoring en de inspanning die nog gedaan zal moeten worden om de sponsoring verder uit te breiden. Met het toenemend aantal verre reizen, nemen natuurlijk ook de kosten verder toe. Ruben is dan ook actief op zoek.
De Ruben Borrel van afgelopen januari was een succes, en we zijn van plan om dit in januari 2019 wederom te organiseren. Op dit moment willen we dit doen in het weekend van 19 en 20 januari. We zijn nog aan het nadenken over de locatie, tijdstip, dag en invulling, maar houdt er alvast rekening mee. Zodra het tijdstip bekend is laten we dit natuurlijk zo spoedig mogelijk weten.

Nieuws van het sponsorfront

In het afgelopen jaar mochten we wederom enkele nieuwe sponsoren verwelkomen in de groep van mensen en bedrijven die Ruben financieel ondersteunen.
Sparnaaij Juweliers 
Heeft aangegeven dat ze Ruben tot en met 2020 financieel zal ondersteunen met een jaarlijks sponsor bedrag.
Westeinder Adviesgroep
Geeft Ruben tijdens het eerste jaar van zijn autoverzekering een korting op de premie. Daarnaast is ook een korting op de verzekering van de sport rolstoel voorzien.
Peer Talent Development
Johan Ravesloot voorziet Ruben van de nodige mentale training en ondersteuning om zo nog beter om te kunnen gaan met de mentale kant van de sport.
Wolturnus
Deze rolstoelfabrikant uit Denemarken zal Ruben tot en met 2021 in natura sponsoren met zijn rolstoelen. Begin dit jaar is Ruben in Denemarken geweest om de het frame te bouwen en na een tweede bezoek, waarin nog enkele aanpassingen zijn doorgevoerd, is Ruben nu de trotse eigenaar van een nieuwe sportrolstoel en ADL stoel. Begin 2020 zal Wolturnus nog een sportrolstoel gaan bouwen voor Ruben.
We zijn erg blij met deze nieuwe sponsoren. Ruben zal komende jaar blijven werken aan de groei van zijn carrière. Hiervoor zal hij in toenemende mate moeten blijven trainen, meer toernooien gaan spelen en daarvoor meer moeten gaan reizen. We blijven daarom op zoek naar een verdere vergroting van de groep mensen en bedrijven die het avontuur van Ruben willen ondersteunen. Naast de inspanning die we daar als bestuur voor doen, vragen we ook jullie om het verhaal van Ruben verder te vertellen en met jullie enthousiasme ook anderen geïnteresseerd te maken om Ruben te ondersteunen. Alvast onze dank daarvoor.

Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!