(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruben Spaargaren – Nieuwsbrief januari 2020

De kop is eraf voor het nieuwe jaar. Ruben is al weer begonnen met zijn toernooien reeks en de eerste zit er al weer op. Tijd voor een nieuwe editie van de nieuwsbrief.

Persoonlijk berichtje van Ruben

Ruben Spaargaren 2020Beste allemaal,
Zoals de meeste van jullie weten zit ik op het moment in Australië.
Afgelopen week verloor ik nipt van de nummer 5 van de wereld na een erg goede wedstrijd! Deze week staat het 2e toernooi op het schema waar ik weer mijn stinkende best ga doen! Groetjes vanuit Australië
Ruben

Terugkijken op de afgelopen periode

In december heeft Ruben deelgenomen aan het NK in Alphen a/d Rijn. Een mooie gelegenheid om Ruben een keer van dichtbij in actie te zien. We hebben dan ook een heel aantal van jullie mogen begroeten en samen kunnen genieten van mooie wedstrijden. In de enkel heeft Ruben het uiteindelijk gebracht tot de halve finale. Samen met Maikel Scheffers werd wederom het NK dubbel gewonnen. Een mooie afsluiting van een druk jaar, waarna Ruben wel verdiend heeft kunnen genieten van een weekje vakantie.
Ruben Spaargaren 2020Vlak voor oud en nieuw werd het tennisracket al weer ter hand genomen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gestart. Op 8 januari is Ruben op pad gegaan voor twee toernooien in Australië. In het eerste toernooi mocht Ruben in de tweede ronde aantreden tegen de nummer vijf van de wereld. Ondanks erg goed spel was dit toch het eindpunt. Ruben won wel overtuigend de consolation (dit is het toernooi waar de verliezers uit de eerste en tweede ronde tegen elkaar spelen).

Waar is Ruben op dit moment bezig en wat staat er nog op de agenda?

In deze nieuwsbrief willen we niet veel vertellen over de plannen voor dit jaar. Hiervoor nodigen we iedereen uit voor de jaarlijkse Ruben Borrel. Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief wordt deze wederom gehouden in Restaurant Oh! Jullie zijn van harte welkom om zaterdag 1 februari van 14:00 te luisteren naar wat Ruben te vertellen heeft over de plannen voor 2020. Het team van Restaurant Oh! zal ons weer voorzien van de nodige hapjes en drankjes.
Graag horen we zo spoedig mogelijk van u of u er bij zult zijn en, zo ja, met hoeveel personen.
Restaurant Oh! – Ophelialaan 102 – Aalsmeer – 1 februari – 14-16 uur

Nieuws van het sponsorfront

Vanaf 2020 speelt Ruben met nieuwe rackets en kleding.
Toalson is de nieuwe sponsor voor de rackets en de tassen, met dank aan Erwin van den Heuvel. Hydrogen is de nieuwe sponsor voor de kleding, en hiervoor gaat de dank uit naar Dustin Verheijen en Wilko Haus.

Nog even ter herinnering

Ruben Spaargaren 2020Ruben deelt via zijn social media kanalen regelmatig nieuwtjes tijdens zijn toernooien. Dus voor wie Ruben nog niet volgt hierbij nog een keer de gegevens:
Facebook: https://www.facebook.com/ruben.spaargaren.3
Instagram: @rubenspaargaren
Ook op de website worden regelmatig nieuwe foto’s geplaatst, kan in de agenda bekeken worden waar Ruben welk toernooi speelt en houden we de actuele ranking bij.
www.rubenspaargaren.nl

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!