(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

P. Hoekwater BV steunt DownTown Ophelia, een evenement met een boodschap

DownTown Ophelia
Op 18 maart wordt in de Ophelialaan in Aalsmeer op ludieke wijze aandacht gevraagd voor mensen met een verstandelijke beperking. De organisatie van DownTown Ophelia wil aan iedereen laten zien dat mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking ook mogelijkheden en talenten hebben op arbeidsgebied. Zij mogen die dag als VIpersoneel in alle winkels, bij de kappers en de horeca hun talenten laten zien. Iedereen die die zaterdag komt winkelen of de dagelijkse boodschappen in huis wilt halen zal door dit bijzondere personeel geholpen worden.

Veel te doen

Om veel publiek naar het winkelgebied met zo’n dertig winkels te krijgen wordt er ook een braderie georganiseerd en vinden er allerlei leuke activiteiten plaats, zoals optredens, modeshow, sportieve en creatieve workshops, spelletjes voor kinderen, live radio-uitzendingen, kinderboerderijdieren, brandweer, fotoshoots en nog veel meer. Maar het belangrijkste voor de organisatoren is toch wel dat mensen met een verstandelijke beperking die dag in het middelpunt staan.

Dankbaar DownTown Ophelia

P. Hoekwater BV ondersteunt Stichting DownTown Ophelia met sponsorgeld. Van dit geld zijn shirts voor de ruim honderd deelnemers besteld, zodat zij er die dag netjes bij lopen.
De organisatie is P. Hoekwater meer dan dankbaar dat ze samen met hen en de winkeliers een mooi evenement gaan organiseren. Met de 50 kramen op de braderie, de modeshow en alle activiteiten belooft het een gezellige dag te worden. De organisatie hoopt dat er veel publiek naar de Ophelialaan komt, zodat het speciale personeel dat in de winkels, bij de kappers en in de horeca werkt veel te doen heeft.
Neem gerust een kijkje op de website: DownTown Ophelia
Bron: Ilse Zethof, DownTown Ophelia

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!