(0297) 324260
Search
Close this search box.

P. Hoekwater BV heeft keurmerk Noodverlichtingspecialist

noodverlichting

Specialist op het gebied van noodverlichting

P. Hoekwater BV uit Aalsmeer gaat zich nog meer profileren als specialist op het gebied van noodverlichting. Sinds deze maand mogen zij zich Noodverlichtingspecialist noemen en het keurmerk dragen. Het bedrijf heeft zich aangesloten bij De Noodverlichtingspecialist. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch installateurs die naast het traditionele installatiewerk gespecialiseerd zijn in veilig en eerlijk onderhoud van noodverlichting.
Noodverlichting zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers van bedrijven in geval van calamiteiten veilig en snel het pand kunnen verlaten. Eigenaren van gebouwen en werkgevers zijn ervoor verantwoordelijk dat de noodverlichtingsinstallatie betrouwbaar is. Jaarlijks moet deze worden gecontroleerd. “Wij kunnen vakkundige ondersteuning bieden bij die verplichting”, vertelt directeur Frans Sparnaaij van P. Hoekwater. “We maken een noodverlichtingsplan, zorgen voor aanleg of aanpassing van de installatie en controleren deze jaarlijks volgens de ISO 79-norm. Kortom: we nemen de zorgen geheel uit handen. Onze monteurs zijn daarvoor speciaal opgeleid.”

Levens redden

Aandacht voor noodverlichting is geen overbodige luxe, vindt Sparnaaij. “Veel ondernemers zien het als een last. Maar wanneer ze niet aan de verplichtingen voldoen, kunnen ze een boete krijgen. Bovendien kunnen ze problemen krijgen met hun verzekeraar wanneer na een calamiteit blijkt dat ze niet aan hun zorgplicht hebben voldaan. En bovenal: noodverlichting kan levens redden. Wij helpen om de installatie in uitstekende conditie te houden.”
Wilt u ook uw noodverlichting laten onderhouden door P. Hoekwater BV, de Noodverlichtingspecialist? Neem dan contact met ons op.

Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!