(0297) 324260
Search
Close this search box.

P. Hoekwater B.V. samen met Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V. hoofdsponsoren van het Amsterdamse Bos Golf 2023

Amsterdamse Bos Golf

bron: Amsterdamse Bos Golf

Amsterdamse Bos Golf kondigt met trots aan dat Schoonmaakbedrijf BV L.J. de Vries en P. Hoekwater B.V. de nieuwe hoofdsponsoren zijn voor de elfde editie van het golfevenement. De bedrijven hebben hun steun toegezegd aan het evenement dat op 15 september 2023 plaatsvindt op de Amsterdamse Bos Golfbaan.

Schoonmaakbedrijf BV L.J. de Vries is een professioneel schoonmaakbedrijf met veel ervaring in de branche. Het bedrijf levert een breed scala aan schoonmaakdiensten aan zowel particulieren als bedrijven. Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe belangrijk een goede hygiëne is, zeker in deze tijden. Het bedrijf is dan ook verheugd om hun naam te verbinden aan een evenement dat de gezondheid van deelnemers hoog in het vaandel heeft staan.

P. Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf. Het bedrijf richt zich op duurzame oplossingen en innovaties in de elektrotechniek. De samenwerking met de Amsterdamse Bos Golf past dan ook perfect bij hun visie op duurzaamheid. Het bedrijf is trots om bij te dragen aan een evenement dat aandacht besteedt aan de groene omgeving en het behoud van de natuur.

De Amsterdamse Bos Golf is verheugd met de steun van deze twee gerenommeerde bedrijven. Hun steun maakt het mogelijk om het evenement nog succesvoller te maken dan voorgaande jaren. Het evenement belooft een fantastische dag te worden voor alle deelnemers, met volop golfplezier, entertainment en natuurlijk de prijsuitreiking.

Het evenement staat open voor zowel amateur- als professionele golfers. De inschrijving is geopend en de verwachting is dat het evenement snel volgeboekt zal zijn. Voor meer informatie over de inschrijving, het programma en de deelnemerslijst, bezoek de website van de Amsterdamse Bos Golf.

Dankzij de steun van Schoonmaakbedrijf BV L.J. de Vries en P. Hoekwater B.V. zal de elfde editie een onvergetelijke dag worden voor alle deelnemers.

Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!