(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

P. Hoekwater B.V. hoofdsponsor Vuur en Licht op het Water

Vuur en Licht op het Water 2016_Hoekwater

“Samenwerken is kortste weg naar duurzaam succes”

Artikel van 21 juli 2016 Nieuwe Meerbode Aalsmeer
Aalsmeer – Frans Sparnaaij is één van de trouwste sponsoren van Vuur en Licht op het Water. Dat evenement is volledig afhankelijk van de steun van sponsoren en zijn jarenlange bijdrage wordt daarom zeer op prijs gesteld.

Frans Sparnaaij – Meneer Hoekwater

Vuur en Licht op het Water Frans Sparnaaij P Hoekwater BVFrans Sparnaaij(58) is een Aalsmeerder die een Aalsmeers elektrotechnisch installatiebedrijf leidt.
Het feit dat hij regelmatig meneer Hoekwater genoemd wordt, heeft alles te maken met de naam van zijn bedrijf: “Toen ik het bedrijf in 1991 overnam van Piet Hoekwater heb ik de naam niet veranderd. Hoekwater was een begrip in Aalsmeer en stond voor kwaliteit. En ik heb nooit de behoefte gehad die naam te veranderen. Dat sommigen me meneer Hoekwater noemen, neem ik graag op de koop toe.” Frans praat met veel respect over de vorige eigenaar en bewaart zelfs diens eerste handgeschreven calculatieboek zorgvuldig.
De overname van het bedrijf gebeurde precies 25 jaar geleden, op 1 augustus. Samen met zijn vrouw Louk was de beslissing snel genomen om ondernemer te worden.
Frans: “Na de MTS heb ik een half jaar op de veiling gewerkt bij Zurel, maar ik wist al snel dat ik in de elektrotechniek wilde werken. Na enkele jaren in de technische dienst van de toenmalige VBA, ben ik toen begonnen met P. Hoekwater b.v. En daar heb ik nooit spijt van gehad.”

Hoofdsponsor Vuur en Licht op het Water 2016

Het 25 jarig jubileum van het bedrijf grijpt Frans aan om dit jaar hoofdsponsor van Vuur en Licht op het Water te zijn. Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid sponsort hij meerdere activiteiten in Aalsmeer: “Dat vind ik belangrijk. We hebben veel mooie projecten met goede klanten mogen doen in de afgelopen 25 jaren en daar zijn we als Hoekwater trots op. We willen graag
iets terugdoen voor de Aalsmeerders en Vuur en Licht op het Water maakt het mogelijk om dat op een heel zichtbare manier te doen. Samen met mijn vrouw en gezin kijk ik uit naar 3 september.”
Samenwerken met collega’s, leveranciers en klanten is een belangrijk uitgangspunt voor Frans Sparnaaij en zijn team medewerkers. “Samenwerken is de kortste weg naar duurzaam succes”, zegt hij gedecideerd. “En nieuwe ontwikkelingen oppakken om het bedrijf toekomstbestendig te houden, zoals LED licht, elektrisch vervoer, intelligent besturen van je huis en sociale media. Het
zijn allemaal zaken die nu om aandacht vragen, voor succes in de komende jaren. Maar ook ’s morgens een kop koffie voor de medewerkers tappen uit de koffieautomaat om de dag met hen door te praten.” En op 3 september op de knop drukken om het Vuur en Licht op het Water vuurwerk te ontsteken.
Klik hier om naar de website van Vuur en Licht op het Water te gaan.
Vuur en Licht op het Water eerste zaterdag van september!

Frans Sparnaaij trouw aan Vuur en Licht op het Water

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!