(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

P.Hoekwater B.V. en Duurzaamheid, wat kunnen wij voor u betekenen?

Hoekwater_Duurzaamheid

Hoekwater B.V. is Uw Duurzame Installateur in Aalsmeer en omgeving!

Wij hebben duurzaamheid hoog in ons vaandel. We vinden dat je de wereld beter moet achterlaten voor je kinderen dan dat wij hem in beheer hebben gekregen. Als installateur heb je de mogelijkheid om een flinke steen bij te dragen aan duurzaamheid. Dus voor ons niet alleen loze teksten en een groen reclame bord!

P.Hoekwater B.V. en Duurzaamheid.

Wij vinden dat je niet alleen duurzaam moet denken, maar dat je daadwerkelijk er wat mee moet doen! Ons pand aan de F.A. Wentstraat is hier het bewijs van. Ons dak ligt vol met zonnepanelen. Hiermee kunnen wij onze eigen stroom opwekken. Om te zorgen dat we niet teveel energie verbruiken, hebben we overal ledverlichting geïnstalleerd in ons pand. En voor servicewerk in de omgeving hebben we zelfs een 100% elektrische auto!

Samen sta je sterk: Uw Duurzame Installateur

In 2012 is P. Hoekwater B.V. als een van de eerste installateurs in Nederland toegetreden tot het landelijke samenwerkingsverband: Uw Duurzame Installateur. Dit is een groep van installatiebedrijven die naast het gewone installatiewerk specialist in duurzame oplossingen zijn.

Wat heeft u hier nu aan als klant van P.Hoekwater B.V.?

Doordat wij lid zijn van Uw Duurzame Installateur lopen we voorop in de ontwikkelingen op het vlak van bijvoorbeeld ledverlichting en zonnepanelen. Bij ons kunt u dus rekenen op de toepassing van de nieuwste technieken. In deze razendsnel ontwikkelende markt is dat voor u van groot belang! U wil toch geen verlichting die al verouderd is zodra u hem opgehangen heeft?
Omdat we als groep inkopen kunnen we u als klant scherpe prijzen aanbieden. Dus naast dat u onze persoonlijke aandacht krijgt, krijgt u ook nog eens een goede deal!
Heeft een vraag, of wil u gewoon wat meer weten over duurzaamheid, neem dan contact met ons op. Of loop gewoon eens binnen! Dan kunt u zelf zien wat er mogelijk is op het vlak van duurzaamheid. De koffie staat altijd klaar!
Duurzaam Dromen Durven Doen!

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!