(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak kennis met de 3e generatie Nest Learning Thermostat.

Bron: Maxime Veron, Productmarketing
https://nest.com/nl/
Mensen vinden de Nest Learning Thermostat geweldig omdat hij helpt energie te besparen. In het VK hebben we de H&V News-prijs voor product van het jaar in de huishoudelijke H&V-sector gewonnen. En in de Benelux zijn we door Tweakers uitgeroepen tot één van de beste producten van het jaar. Belangrijker nog, de Nest Thermostat heeft sinds 2011 meer dan 7,5 miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld.*
Geen land is hetzelfde. En dat geldt ook voor huizen en zelfs voor verwarmingssystemen. Daarom hebben we de nieuwe 3e generatie Nest Learning Thermostat voor Europa zo ontworpen dat hij nog beter in staat is je huis comfortabel te houden en energie te besparen.*

Warmwaterbediening

Je kunt nu ook je boiler aansturen met de Nest Learning Thermostat. Hij heeft een voorgeprogrammeerd schema dat je kunt aanpassen via de Nest-app wanneer je wilt. Je kunt het water altijd even extra opwarmen als je logees hebt in het weekend of wat langer wilt douchen. En als je een paar dagen weg bent, zet Auto-Afwezig je warme water uit om energie te besparen. Als je er niet bent, heb je het ook niet nodig.

OpenTherm-technologie

Nest maakt nu gebruik van OpenTherm om tweewegcommunicatie mogelijk te maken tussen compatibele ketels en de 3e generatie Nest Thermostat. De thermostaat wordt in de loop der tijd steeds beter dankzij software-updates en met de OpenTherm-technologie kan hij in de toekomst nog meer nieuwe comfortverhogende functies uitvoeren.

Nieuw ontwerp

Dankzij een groter en duidelijker scherm en een slanker en strakker ontwerp is de Nest Thermostat mooier dan ooit. Afstandsweergave is een geweldige nieuwe functie die de huidige temperof de door jou ingestelde temperatuur of de tijd groot en helder op het scherm weergeeft. Hij licht op wanneer je binnenkomt en is vanaf de andere kant van de kamer te zien. Je kunt zelfs kiezen of je een digitale of een analoge klok wilt.
De Nest Learning Thermostat leert jou en je huis nog beter kennen. Hij leert je schema en je favoriete temperaturen kennen, zodat hij zichzelf kan programmeren. De thermostaat weet, afhankelijk van de temperatuur buiten, hoe lang het duurt voordat je huis is opgewarmd of afgekoeld. En als je weg bent, zet hij de verwarming lager zodat je geen leeg huis verwarmt.
Je kunt nu met de Nest-app in je Energiegeschiedenis zien hoeveel energie je per dag verbruikt. En je ontvangt elke maand tips en achtergronden in je Nest-rapport om je te helpen nog meer te besparen. Je kunt je thermostaat ook bedienen met je mobiel, laptop of tablet, waar je ook bent.
De Nest Thermostat werkt natuurlijk ook samen met andere Nest-producten. Als de Nest Protect koolmonoxide (CO) detecteert, schakelt de Nest Thermostat het verwarmingssysteem uit omdat dat vaak een bron van CO-lekken is. Als de Nest Protect een Noodalarm of een Let op-melding laat horen, kan hij via wifi een bericht naar de Nest Thermostat sturen om je te laten weten wat er aan de hand is. En wanneer je de Nest Thermostat instelt op Afwezig, kan de Nest Cam automatisch worden ingeschakeld. Als je een abonnement op Nest Aware hebt, begint hij zelfs met opnemen.
Nest werkt met allerlei producten, zoals lampen, huishoudelijke apparatuur, fitnessbandjes en zelfs auto’s, die je kunnen helpen energie te besparen, je prettig te voelen en je te beschermen. Ga je op vakantie? De Nest Thermostat weet dat je weg bent en kan je lampen aan en uit zetten zodat het lijkt alsof je thuis bent. Dat is slechts een voorbeeld van hoe Nest samenwerkt met de apparaten die je dagelijks gebruikt. En er komen elke dag weer nieuwe producten bij. Kijk of je het Works with Nest-logo ziet.
De Nest Learning Thermostat is te koop in Europa. De thermostaat is bij meer dan 2500 verkooppunten verkrijgbaar en wordt vanaf vandaag door 20.000 Nest Pro-installateurs geïnstalleerd. En deze aantallen nemen alleen maar toe.

Over P. Hoekwater

P. Hoekwater B.V. is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties.
Dat doen wij voor grote en kleine (industriële) bedrijven en instellingen zoals woningcorporaties.
Kiezen voor P. Hoekwater B.V. is kiezen voor:

→ één aanspreekpunt voor levering, plaatsing, controle en onderhoud
een vakkundig installateur met veel ervaring
een installateur die werk maakt van duurzame energie
maatschappelijk verantwoord ondernemen (P. Hoekwater is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur)

Meer informatie
Wilt u meer weten over Nest Learning Thermostat of een vrijblijvende offerte aanvragen?
P. Hoekwater BV helpt u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Frans Sparnaaij
Frans Sparnaaij
Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260
Email: [email protected]

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!