(0297) 324260
Search
Close this search box.

LED verlichting in kantoren

LED-verlichting in kantoren

LED verlichting

LED verlichting in kantoren wordt de laatste jaren steeds meer toegepast. De grotere toepassing van LED verlichting in kantoren komt tegenwoordig steeds meer voor omdat het voldoet aan de eisen van een goede verlichting. Het is een verlichting die voldoet aan alle eisen om er prettig in te kunnen werken.

Revolutie

De LED revolutie is nog in volle gang. De LED verlichting heeft gezorgd voor een totale verandering in de verlichtingsbranche. Ondanks dat het gebruik al langere tijd bekend is en wordt toegepast hebben de veranderingen van de laatste tijd de LED verlichting een steeds groter toepassingsgebied gekregen. De mensen worden zich steeds meer bewust dat een goede verlichting belangrijk is en dat het nuttig is om energie te besparen. Ook de wetgeving zorgt er voor dat er wordt gestreefd duurzaamheid en energie-efficiënte oplossingen.

Gekleurde LED verlichting

In de beginperiode werden gekleurde regelbare LED’s alleen gebruikt voor decoratieve doeleinden. De gekleurde LED’s konden accenten aanbrengen en bepaalde sferen oproepen die belangrijk zijn bij decoratieve verlichting. Hierdoor werden ze steeds meer toegepast in winkels. Ook in hotels waarbij men graag werkt met bepaalde lichteffecten werd de LED verlichting steeds populairder.

LED Revolutie

Voor de functionele verlichting wordt steeds vaker de regelbare witte LED gebruikt. Dat komt omdat de toepassingsmogelijkheden van de zeer zuinige witte regelbare LED verlichting de laatste jaren enorm is toegenomen. De regelbare LED verlichting is aangenaam en hebben daarnaast ook een zeer lange levensduur. Hierdoor is het onderhoud bij het gebruik van deze verlichting zeer gering. Daarnaast hebben ze het voordeel dat dat ze zeer klein zijn waardoor ze steeds gemakkelijk overal kunnen worden toegepast. Om ook deze reden worden ze steeds meer voor de straatverlichting en aanlichten van gebouwen toegepast. Om deze reden worden ze ook steeds vaker gebruikt als verlichting in kantoren.

Kantoren

LED verlichting in kantoren zorgt voor een verlichting waarbij werknemers zich prettig voelen.  LED verlichting zorgt niet alleen voor een juiste verlichtingssterkte maar roept daarnaast ook een prettige sfeer op. Omdat de LED verlichting elektronisch zijn kunnen ze precies worden geregeld en de juiste sfeer oproepen die bij bepaalde werkzaamheden nodig zijn. Voor een tekenruimte zal een andere verlichting strekte nodig zijn dan in een vergader ruimte. De nieuwe complete reeks LED verlichting van Philips levert een energiebesparing van 85%. De LED oplossingen van Philips voldoen aan alle eisen die voor een goede werkruimte gesteld worden dus ook voor de ledverlichting in kantoren. Om al deze redenen is het van belang zo veel mogelijk een LED verlichtingssysteem toe te passen. Het levert niet alleen een enorme besparing op voor wat betreft de energierekening maar zorgt daarnaast voor een goede verlichtingssfeer. Het overschakelen van een gewoon lichtsysteem naar een LED verlichtingssysteem is vrij een eenvoudig dat alleen maar voordelen oplevert.

Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!