(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Langer zelfstandig wonen, dit wilt u toch ook?

Langer zelfstandig wonen, dat kan!

Langer zelfstandig wonen in ons eigen huis wonen als we ouder worden. Dit is iets wat wij allemaal willen toch? We willen liever niet aan denken, maar wanneer wij ouder worden kan onze mobiliteit minder worden. Gelukkig hoeft dit ons niet te beperken. Er zijn verschillende mogelijkheden om een woonsituatie aan te passen zodat u langer thuis kunt wonen.

Intercom met camera

Door het gebruik van een intercom met camera weet u altijd wie er voor de deur staat. Dit is wel zo veilig! Naast een verhoogde veiligheid geeft een intercom met camera het gemak dat u niet naar de deur hoeft te lopen om deze te openen. Wist u dat wij de intercom zo aan kunnen sluiten dat u deze vanuit zelfs uw bed kunt bedienen?

Bewegingssensoren

Bewegingssensoren zijn niet alleen geschikt om ongewenste gasten af te detecteren. Bewegingssensoren kunnen u ook in huis van dienst zijn. Wanneer u ’s avonds of ’s nachts naar het toilet moet, zal het licht automatisch aangaan. U hoeft dan niet in het donker te zoeken naar de lichtschakelaar.

Gordijnbediening

Laat uw gordijnen met één druk op de knop open gaan. Het lijkt misschien een kleine moeite om dit met de hand te doen, maar als u wat slechter ter been kan dit zeker voor het nodige comfort zorgen.

Aanpassen van uw badkamer

Om langer thuis te wonen is een goede badkamer van groot belang. P.Hoekwater B.V. kan uw badkamer met een paar eenvoudige aanpassingen van meer comfort voorzien. Door bijvoorbeeld handgrepen te monteren, een drempelloze antislipvloer te plaatsen en bewegingssensoren voor de verlichting te plaatsen zal uw badkamer gereed zijn voor langer thuis wonen. Langer zelfstandig wonen kan hierdoor met enkele eenvoudige aanpassingen gerealiseerd worden.

Uw comfortinstallateur P. Hoekwater B.V.

Wij van P. Hoekwater B.V. zijn zeer betrokken bij de samenleving. Door ons op te laten leiden tot comfortinstallateur hebben wij ervoor gezorgd dat wij u van deskundig advies en deskundige vakmensen voorzien. Hierdoor zorgen wij voor meer comfort in uw huis en zorgen en ervoor dat langer thuis wonen voor u mogelijk wordt.

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!