(0297) 324260
Search
Close this search box.

Kosten alarmsysteem

Alarminstallatie aanleggen door installatiebedrijf P. Hoekwater B.V.

De kosten van een alarmsysteem kan verschillend zijn en hangt af van hoe jij je woning of bedrijf wilt beveiligen. Wil je alleen je woning of bedrijf beveiligen tegen ongewenste bezoekers of ook tegen brand? Kies dan wel het juiste alarmsysteem. Een alarminstallatie kan op verschillende manieren inbrekers afschrikken door middel van luide sirenes, felle flitslichten en eventueel een directe doormelding naar politie, brandweer of beveiligingsbedrijf.

Soorten en kosten van een alarmsysteem

Er zijn diverse soorten alarmsystemen. Ze zijn (in hoofdlijnen) in 3 systemen in te delen. Draadloze alarmsystemen; ze zijn eenvoudig te installeren en naderhand is het makkelijk om nog onderdelen toe te voegen. Je kunt deze naar wens aanpassen zonder gedoe. Wel zijn ze iets prijziger dan bekabelde alarmsystemen.

Bekabelde alarmsystemen kunnen het beste worden geïnstalleerd door een professional. Wel komen hier kosten bij kijken voor de installatie. Het alarmsysteem zelf is wel een stuk voordeliger dan de draadloze alarmsystemen, maar is minder gemakkelijk uit te breiden. Hybride systemen daarin tegen zijn deels gekabeld, maar kunnen makkelijker worden uitgebreid met draadloze onderdelen. Voor deze soort alarmsysteem betaal je een gemiddelde prijs.
Hieronder staan de kosten in een tabel van verschillende type alarmsystemen

Type alarmsysteem Kosten alarmsysteem
Draadloos: basis €150 – €350
Draadloos: uitgebreid €400 – €800
Bekabeld: basis €150 – €250
Bekabeld: uitgebreid €350 – €450
Hybride Vanaf €300

Alarmsysteem installeren

Een alarmsysteem laten installeren kan zowel in een woning als bedrijfspand. Vaak word in een woning een alarmsysteem gebruikt dat eenvoudig te bedienen is. Hier gaat het om een draadloos alarmsysteem. Voor bedrijven is het belangrijk dat het een betrouwbare alarminstallatie is voor de beveiliging van het pand, personeel, waardevolle goederen en inboedel is van belang. P.Hoekwater B.V. kan je hierbij van dienst zijn. Zij zorgen ervoor dat het alarmsysteem volledig kan worden geinstalleerd op basis van je wensen en behoeftes. P.Hoekwater B.V. levert alarminstallaties die zeer modern en gebruiksvriendelijk zijn, zodat je dit ook zelf kan bedienen.

Voordelen alarmsysteem installatie met P.Hoekwater B.V.

De voordelen van een alarmsysteem installatie is dat P.Hoekwater B.V. vakkundige montage, service en beheer van alarminstallatie biedt en er altijd mogelijkheden zijn tot uitbreiding van het systeem met gegarandeerde hoge kwaliteit door het Europese keurmerk. Je eigendommen zullen 24 uur per dag beveiligd zijn tegen inbrekers en overvallers met eventuele (gewenste) camerabewaking.
Ook geïnteresseerd of behoefte aan goede beveiliging of inbraakpreventie voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan nu snel contact op met P.Hoekwater B.V.! Zij kunnen met hun specialisaties binnen de installatietechniek maatwerkadvies geven dat bij je wensen en behoeftes past. Contacteer via [email protected] of bel op (0297) 324620.

Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!