(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

kantoorverlichting in Noord-Holland

Hoekwater jouw partner in kantoorverlichting

Licht is noodzakelijk zodat we goed kunnen zien. Dit is niet de enige functie van licht. Licht is een sfeermaker en zorgt ervoor dat je beter functioneert. Dit geldt ook voor verlichting op zowel kantoor als in jouw woning. Echter krijg je op kantoor te maken met wettelijke richtlijnen en belangen van werknemers. Bovendien is tegenwoordig een bijdrage aan een goed milieu een must voor bedrijven en particulieren. Daarom moet kantoorverlichting energiezuinig zijn en zo min mogelijk schade berokkenen aan het milieu. www.hoekwater.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kantoorverlichting. Wij zijn gevestigd in Noord- Holland en geven jou graag advies over verlichting op kantoor en de installatie hiervan.

Goed verlicht kantoor

Goede verlichting heeft een belangrijke bijdrage aan het uiterlijk van het kantoor, maar zorgt er ook voor dat het personeel op kantoor effectiever hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Goede verlichting houdt hen scherp waardoor zij beter kunnen presteren.
Kantoren worden het meest verlicht met TL-lampen en PL-C lampen. Deze verlichting geeft licht aan de hele ruimte. naast TL-lampen worden in kantoorgebouwen ook sfeerverlichting, noodverlichting en buitenverlichting gebruikt.

LED verlichting

Een innovatieve manier van verlichting is LED verlichting. LED verlichting is een energiezuinige innovatie. Op kantoor bespaar je op de energiekosten en het is beter voor het milieu. Het is aantrekkelijk voor bedrijven om hun verlichting te vervangen. Ondanks de hoge investeringskosten is deze energie besparende oplossing een aanrader. De investeringskosten worden terugverdiend en op de lange termijn haal je er meer voordeel uit voor je bedrijf en het milieu.

Wetten en belangen

Bij kantoorverlichting moeten bepaalde wettelijke voorschriften in acht worden genomen. Elke werkplek eist een andere verlichtingswaarde. Verder is goede verlichting belangrijk voor de gezondheid van het personeel. Voor een betrouwbaar advies over verlichting op kantoor kun je tips inwinnen bij een professioneel bedrijf. www.hoekwater.nl is jouw adviseur op het gebied van verlichting op kantoor. Hoekwater is gevestigd in Noord-Holland. Ons bedrijf bezit deskundigheid en ervaring om jou te kunnen adviseren op het gebied van kantoorverlichting. Naast verlichting bieden wij ook andere producten en diensten aan.

Tips

Voor een kantoor is het onthaal of de receptie de eerste indruk. De ontvangstbalie en de weg er naar toe moeten sfeervol en goed verlicht ingericht worden. De professionals van Hoekwater kunnen u gouden tips geven over de inrichting en installatie van verlichting. De tips gaan over de overgang van verlichting van buiten naar binnen, licht in de hallen, overgang tussen de ruimtes binnen en de verlichting van elke ruimte apart. Bovendien worden tips gegeven over lichtinval. Voor linkshandigen is dat anders dan rechtshandigen, het scherm moet altijd goed leesbaar zijn en de luxwaarde. Kortom verlichting is niet zomaar een schakelaar die aan en uit moet, het is iets dat professioneel benaderd moet worden door een team van vakbekwame mensen. Hoekwater heeft dit team van deskundig personeel in Noord-Holland. Wij staan voor je klaar om je tips en advies te geven over verlichting op kantoor en komen graag bij u langs in Noord-Holland.
Hoekwater voor de beste kantoorverlichting in Noord-Holland

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!